Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Boekenlijst Master Coach

Al eerder hebben wij op de website van UNLP een reeks van boeken achter elkaar gezet op Practitioner niveau. Deze boeken, die onder deze link te vinden zijn, zijn bijzonder nuttig voor één ieder die een opleiding volgt op NLP (master) practitioner niveau. Daarmee dus uiteraard ook voor een ieder die een NLP opleiding volgt op Master Coach niveau. Over het algemeen (m.u.v. Hypnotherapie) zijn dit boeken die NLP en haar principes op een uitermate eenvoudige wijze uitleggen, op een zodanige manier dat dit goed te gebruiken is voor elke NLP Master Coach en haar clienten. Bovendien staat er op deze pagina een zeer uitgebreide lijst van allerlei boeken, op zowel NLP gebied als niet-NLP gebied.

 

Okay, nu de vraag: zijn er goede NLP Master Coach boeken beschikbaar?

Ja. Weinig, maar ze zijn er. De syllabus die gebruikt wordt in de onze opleiding tot NLP Master Coach als eerste. Dit is een bijzonder goed naslagwerk van de belangrijkste principes, vaardigheden en inzichten die een NLP Master Coach dient te hebben. Ik ben geen boek tegengekomen die zo’n uitgebreid verslag doet van het werkveld van een NLP Master Coach. Daarnaast ook de syllabi van de opleidingen tot NLP Practitioner en NLP Master Practitioner.

NLP Master Coach Literatuurlijst

Op deze pagina vind je de literatuurlijst die hoort bij de NLP Master Coach. Als In totaal zijn er, naast de syllabi, vier verplichte boeken. De andere boeken die op bepaalde vlakken het fascinerende gebied van een NLP Master Coach raken zijn aanbevolen. En deze lijst is exclusief de MUST READ boeken van auteurs als Anthony Robbins, Richard Bandler, Joseph O’Connor, John Seymour, Steve en Connirae Andreas zoals deze vermeld staan in deze lijst.

= verplicht

NLP-gids voor optimaal functioneren

Seymour en O’connor

 

Beïnvloed anderen, begin bij jezelf

B. van Dijk

 

Het hart van de Geest

S. Andreas

Coachen vanuit een veelzijdig perspectief

R. Dilts

Mens worden

Carl Rogers

Toward a Psychology of Being

Abraham Maslow

U lijkt mij een vrij hopeloos geval

Adelka Vendl

Zes psychologische stromingen en één client

A Weerman

How to Win Friends and Influence People

Dale Carnegie

Overdracht en Tegenoverdracht (2004)

F. van Delft

UNLP Syllabus Master Coach

Dhr. Vincent van der Burg en Marcel Meijnk

From Coach to Awakener

Robert Dilts

U lijkt me een vrij hopeloos geval

Adélka Vendl, Adélia Sequeira