Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl
Bel de studieadviseur: 020 – 261 07 07
Maak kennis met familieopstellingen
Deelnemers waarderen ons met een 8.7
Geaccrediteerde Familieopstelling-opleidingen
Met grootmeesters als familieopstellingen-gasttrainers
Internationaal Gecertificeerde Trainers

Vragen? Wij staan voor jou klaar!

Interesse in de Basismodule Familieopstellingen? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Kennismakingsavond
 

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis Familieopstellingen-informatieavond.

8-daagse training Familieopstellingen

Interesse in de Basismodule Familieopstellingen? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Familieopstellingen opleiding

Heb je interesse in Familieopstellingen en wil je een Familieopstelling opleiding gaan volgen? Dan ben je op de goede plaats. UNLP biedt je de meest uitgebreide opleidingen op het gebied van Familieopstelling aan. Met de Familieopstellingen opleidingen van UNLP ben je verzekerd van een familieopstelling opleiding op het hoogste niveau, met veel persoonlijke begeleiding en volledig geaccrediteerd.

Wat is een Familieopstelling?

Een familieopstelling is een intensieve, krachtige manier van werken en maakt patronen en onbewuste bindingen in het familiesysteem zichtbaar. Opstellingen geven verhelderende en bevrijdende inzichten voor iedereen die worstelt met vragen over levensthema’s, over gezondheid en ziekte, over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen.

Wat kan ik na een Familieopstelling opleiding?

Na een opleiding Familieopstellingen heb je diepgaand inzicht gekregen in waarom je doet wat je doet, overtuigingen die je onbewust hebt overgenomen en negatieve patronen waar je keer op keer in lijkt terug te vallen. Je krijgt niet alleen diepgaand inzicht, maar je gaat ook ervaren hoe snel en krachtig familieopstellingen werken in hoe je denkt, doet en voelt. Deelnemers volgen een Familieopstelling opleiding voor persoonlijke ontwikkeling en/of om in te zetten in coaching, therapie of training. Daarnaast worden familieopstellingen steeds vaker gebruikt in het bedrijfsleven, bijvoorbeeld om meer inzicht te krijgen in obstakels op het niveau van het individu, team of organisatie.

 

Persoonlijk contact?

Wil jij je ook verder ontwikkelen op dit gebied, zodat je deze nieuwe inzichten kunt toepassen in bijvoorbeeld je privéleven of op je werk? Lees dan op deze pagina meer over de verschillende opleidingen en vraag een brochure aan over de Familieopstelling opleiding die jou aanspreekt. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met student-support op via  of 020-261 07 07

Onze familieopstelling opleidingen

Bijzondere 1-daagse en 2-daagse Familieopstellingen-specialisaties

Werken met de methodieken van...

Volg speciale masterclasses rondom de methodieken van de grootmeesters die bij UNLP hun trainingen geven of hebben gegeven.

Verschillende soorten opleidingen

De Familieopstellingen opleidingen worden gegeven door wereldwijd gerenommeerde opstellers/trainers, waaronder Daan van Kampenhout, Flora Verelst, Ingrid Dykstra en Bruno Billiet. Deze unieke opstellers komen bij elkaar om hun kennis, vaardigheden en inzichten met jou als deelnemer te delen. Ervaar de passie, deskundigheid en visie van deze unieke samenstelling van experts en leer van de besten hoe je een familieopstelling maakt.

De Familieopstellingen opleidingen zijn niet alleen uniek in hun samenstelling van trainers/opstellers, maar ook in de persoonlijke begeleiding die jij ontvangt tijdens de opleiding. Naast de opleidingsdagen zijn er supervisie-avonden. Tijdens deze supervisie-avonden wordt in subgroepen gewerkt aan het verbeteren van vaardigheden en het plaatsen van supervisie-opstellingen.

Belangrijk: deze opleidingen zijn goed bezocht: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in en verzeker daarmee jouw plaats!

Basismodule

Specialisatie Organisatieopstellingen

Specialisatie Kinderderopstellingen

Systemisch Coachen Basisopleiding

Structuuropstellingen

Collectieve Systemic Rituals

Healing the Roots

Albrecht Mahr

Wat zeggen anderen?

8-daagse basismodule waarin je de kracht van opstellingen ervaart en de basisvaardigheden leert om zelfstandig met familieopstellingen te werken.

familieopstellingen

De Nieuwe Organisatieopstelling: een unieke opleiding waarin de nieuwste inzichten van systemisch werken voor organisaties is verwerkt.

familieopstellingen

Nieuw: opstellingen voor kinderen en tieners. 8-daagse specialisatie voor iedereen die werkt met kinderen en tieners met Ingrid Dykstra!

familieopstellingen

Krijg in deze 4-daagse opleiding zicht op de interacties van de cliënt met zijn of haar systemen en de samenhang met de coachvraag.

familieopstellingen

Structuuropstellingen werken met de structuur uit het verhaal. Elke innerlijke vraag zoekt naar een structuur om de vraag meer begrip te geven in zowel persoonlijke-, familie- en/of beroepsmatige situaties.

familieopstellingen

In de collectieve Systemic Rituals wordt er gebruikt gemaakt van plattegronden waarop verschillende archetypische posities mogelijk zijn. De deelnemers bepalen binnen de geboden structuur steeds zelf waar ze staan en hoe lang ze daar blijven, en ze creëren zo een eigen pad door het ritueel heen.

familieopstellingen

Svagito Liebermeister komt naar Nederland voor de 8-daagse Basic Training! Een unieke kans om Svagito live aan het werk te zien met zijn familieopstellingen.

familieopstellingen

Svagito Liebermeister komt naar Nederland voor de 8-daagse Basic Training! Een unieke kans om Svagito live aan het werk te zien met zijn familieopstellingen.

familieopstellingen