Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Albrecht Mahr – Experiencing the Spiritual Essence of Systemic Constellation Work

Leer van de grootmeester
Albrecht Mahr Familieopstellingen 2-daagse,
4-5 februari 2017 | Amsterdam

Maak kennis

Je bent altijd welkom om een kop thee te drinken en kennis te maken met ons instituut.

MELD JE AAN

Op 4 en 5 februari 2017 vindt bij UNLP de 2-daagse training door Albrecht Mahr plaats. Meld je aan: Inschrijven

Optie

Interesse in de training met Albrecht Mahr? Neem een optie! Bel ons op 020 - 261 07 07

Albrecht Mahr – Experiencing the Spiritual Essence of Systemic Constellation Work

Op 4 en 5 februari 2017 volg je bij UNLP de training ‘Experiencing the Spiritual Essence of Systemic Constellation Work’ met Albrecht Mahr. Na deze training heb je je theorie en techniek van familieopstellingen verdiept, door te leren van grootmeester Albrecht Mahr.

Wat ga ik leren van Albrecht Mahr?

 • Je werkt aan verzoening met ouders, voorouders en huidige leefsituatie. Hierbij betrek je vooral de negatieve en traumatische ervaringen en emoties.
 • Je begrijpt hoe belangrijk het is om bewust met de structuur van het superego om te gaan, of de innerlijke beoordelaar, om jezelf te bevrijden van de krachtige giftige effecten van het superego.
 • Je ervaart dat je je theorie en je techniek over systemisch werk verfijnt. De nieuwste ontwikkelingen in systemisch werk hebben het dieper, preciezer en minder dramatisch gemaakt. Hierdoor is het meer ‘soulful’ en effectief.
 • Je hebt helder hoe ziekte en gezondheid in het familiesysteem geworteld is. Je krijgt inzicht in hoe over de generaties heen, ziekte in families overgedragen kan worden. Ook leer je hoe je positieve en helpende krachten in het systeem vrij kunt maken en aan kunt spreken.

De training kan worden samengevat met de woorden: het ervaren van de spirituele essentie van systemisch werk, oftewel: de vreugde van het volwassen worden.

De training begint op zaterdag 4 februari 2016 om 9:30 uur. Op deze ochtend zal Albrecht zijn werk inleiden en een begin maken met het neerzetten van opstellingen. De dag is om 18:00 afgelopen. Op zondag 5 februari wordt van 9.00 tot 17.30 uur gewerkt. De deelnemersbijdrage bedraagt 225,- De training vindt plaats op de locatie van UNLP in Amsterdam. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deze training.

Zelf een hulpvraag indienen? Dat kan!

Albrecht Mahr benadrukt graag dat ieder betekenisvol onderwerp dat je wil inbrengen, welkom is in de training. Dit geldt ook voor onderwerpen die te maken hebben met couple counseling, symptomen, ziektes etc. Met ‘betekenisvol’ wordt bedoeld dat de onderwerpen belangrijk genoeg zijn, en dat ze binnen het bereik van de client liggen.

Extra masterclass volgen bóvenop deze training?

Op vrijdag 12 mei gaan we nog eens extra diep in op de methodiek van Albrecht Mahr. Dat doen we in een speciale masterclass. Ook voor deze extra verdieping kun je je onderaan deze pagina inschrijven.

Click here for English

Albrecht Mahr

Voor wie?

De 2-daagse training

Locatie

Biografie Albrecht Mahr

albrecht mahr

Albrecht Mahr (1943) begon zijn carrière als arts, psychoanaliticus en specialist in psychosomatische geneeskunde en psychotherapie. Hij verdiepte zich daarna in verschillende andere methodieken, zoals lichaamsgerichte therapie, gestalttherapie, hypnotherapie (Milton Erickson), muziektherapie en holotropic breathing. Vanaf 1987 werkte Albrecht Mahr samen met Bert Hellinger aan systeemopstellingen en werd hij systemisch therapeut.

Hij werkt op systemische wijze met individuen, paren, echtparen en groepen. Ook geeft Albrecht Mahr supervisie aan instellingen die met psychosomatiek werken en aan sociale instellingen. Hij geeft traningen in familieopstellingen in verschillende landen en schreef artikelen over het samenwerken met Hellinger.

Een opsomming van het werk van Albrecht Mahr

 • Albrecht Mahr is directeur van Systemic Constellations and Integrative Solutions Institute, Würzburg. Hierbij biedt hij wereldwijd trainingen aan voor clienten, en organiseert hij internationale conferenties over systemische aspecten, om grote groepsconflicten op te lossen.
 • Tussen 2008 en 2011 was hij directeur van International Working Group for Systemic Solutions.
 • Albrecht Mahr is medeoprichter van ISCA – International Systemic Constellations Association.
 • Oprichter en directeur van IFPC – International Forum Political Constellations, wat systemische counseling, supervisie en therapie biedt voor clienten van het politieke veld.
 • Faculteitslid bij het MA Peace Studies Program, Universiteit van Innsbruck.
 • Vanaf 2006 doceert Albrecht Mahr systemisch werk als een middel voor Conflict Transformatie.
 • Faculteitslid bij het IAPI – Institut Africain pour la Psychology Intégrale in Kigali, Rwanda.
 • Vanaf 2008 doceert hij systemisch werk in de context van het gemeenschapsgebaseerde “Guérir les blessures de la vie” (het genezen van de wonden van het leven) programma, dat gefinancieerd wordt door Coopération Suisse (Zwitserse overheidsinstantie voor ontwikkeling en samenwerking).
 • In 2010 presenteerde Albrecht Mahr tijdens de EU-zitting “From reactive to preventive diplomacy” over “Preventie van massaal mensenrechten-misbruik door middel van politieke opstellingen en gerelateerde aanpakken.”
 • Vanaf 2014 is Albrecht Mahr lid van UNFPA Expert Group on Humanistic Integrative Approaches to Gender Based Violence at the UN, New York.
 • Publicaties van Albrecht Mahr: verschillende teksten over theorie en praktische toepassingen van systemisch werk in Duitse en Engelse systemische tijdschriften.
 • Redacteur van “Konfliktfelder – Wissende Felder. Systemaufstellungen in der Friedens- und Versöhnungsarbeit”
 • In 2016 was er de publicatie van het boek “Von den Illusionen einer unversehrten Kindheit und dem Glück, erwachsen zu sein”. Er is nog geen vertaling verschenen van dit boek.

Voor wie is de training met Albrecht Mahr bedoeld?

Je kunt de training van Albrecht Mahr volgen vanuit persoonlijke en/of professionele overwegingen. Deze training is geschikt voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar eigen proces van bewustwording en groei, of de systemische methodiek wil toepassen in zijn of haar (huidige) beroep.
Leer van de grootmeester van familieopstellingen en schrijf je in. Je bent van harte welkom!

Experiencing the Spiritual Essence of Systemic Constellation Work

Albrecht Mahr heeft een natuurlijke aanpak, waarbij de trainingsdagen spontaan vormgegeven worden. De definitieve inhoud zal uiteindelijk uit zichzelf ontstaan nadat Albrecht Mahr ieder van bovenstaande onderwerpen heeft geïntroduceerd. Een gedetailleerde structuur aankondigen, en het aanhouden van die structuur, is niet gewenst vanuit het perspectief van Albrecht Mahr. In grote lijnen kan het volgende verwacht worden:


De vreugde van het spiritueel volwassen worden

Er wordt ingegaan op het verborgen leed dat in de jeugdjaren zit.De spirituele essentie van systemisch werk begrijpen

Met systemisch werk breng je bewustzijn naar fysiek, emotioneel en mentaal lijden.

PSYCH-K-Locatie-Amsterdam-

Locatie

De training ‘Experiencing the Spiritual Essence of Systemic Constellation Work’ vindt plaats in Amsterdam. Revaleiland 1 is het adres voor de UNLP-opleidingen, en dat is in hartje Amsterdam. Dit nieuwe en bijzondere pand is sinds een paar jaar de locatie van UNLP. Het dakterras grenst aan de trainingszalen. Dit is een fijne plek om te verblijven tijdens oefensessies en pauzes.

Adresgegevens:
Revaleiland 1
1014 ZG AMSTERDAM

 

 

 

PSYCH-K-Locatie-2 PSYCH-K-Locatie-3 PSYCH-K-Locatie-2

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact