Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

3 daagse workshop met Svagito Liebermeister

Unieke mogelijkheid om grootmeester
Svagito Liebermeister te zien werken!
Healing the Roots

MEER INFORMATIE

Interesse in de workshop van Svagito Liebermeister? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 53 83.

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis Familieopstellingen Informatieavond

Vrijblijvende optie

Interesse in Svagito Libermeister? Neem direct een optie! Bel ons op 020 – 261 53 83. Natuurlijk kan inschrijven ook: Inschrijven

3 daagse workshop met Svagito Liebermeister

3-daagse workshop Familieopstellingen met “Svagito Liebermeister”

Amsterdam: 2, 3 en 4 augustus 2017

In 2017 heb je de unieke mogelijkheid om grootmeester Svagito te zien werken. Svagito Liebermeister is een psychotherapeut, spiritueel leraar en leerling van Osho. Zijn werk wat betreft familieopstellingen is internationaal bekend en geroemd. Liebermeister combineert in zijn trainingen Westerse therapiemethoden met Oosterse meditatiemethoden.

svagito

Svagito Liebermeister’s werkwijze is van wereldniveau. Hij creëert een sfeer van vertrouwen en transformatie met zijn integriteit, directe aanpak en scherpe observaties.

De 3-daagse workshop met Svagito Liebermeister: in vogelvlucht

Familieopstellingen is een krachtige methode om inzicht te krijgen in lastige verstrikkingen, zowel in je oorspronkelijke familie als je huidige gezin of relaties. Tijdens de 3-daagse workshop krijg je de kans om met persoonlijke thema´s en uitdagingen aan de slag te gaan. Je leert van meester-familieopsteller Svagito en zijn unieke manier van familieopstellingen. De verschillende sessies worden afgewisseld met persoonlijke analyses van Svagito, waarin hij zijn theorie en ervaring met je zal delen. Iedere dag vinden er meditaties plaats, waarin ruimte wordt gecreëerd en je direct kunt toepassen wat je hebt geleerd.

Click here for English

3-daagse workshop

Svagito Liebermeister

Wat is een Familieopstelling?

Veel gestelde vragen

Een 3-daagse workshop

De 3-daagse workshop van Svagito Liebermeister biedt je een unieke kans om Svagito aan het werk te zien. Tijdens de workshop creëren we met behulp van andere groepsleden onze eigen familieopstellingen. De focus ligt bij de relatie tussen ouder en kind en tussen man en vrouw. De opstellingen maken onbewuste dynamieken zichtbaar en maakt het makkelijker om de basis van emotionele blokkades en gedrag te begrijpen en te veranderen. Het kan oude wonden helen, ons dichter bij acceptatie brengen en ervoor zorgen dat we meer in de flow het leven komen.

Wat ga je leren in de 3-daagse workshop Familieopstellingen?

  • Het effect van helende zinnen
  • De balans tussen geven en nemen
  • Hoe je je kracht krijgt als man of vrouw
  • Hoe onbewuste dynamieken tot uiting komen in alledaags gedrag en patronen
  • De dynamiek tussen slachtoffer en dader
  • Hoe schuld overgedragen wordt op generaties en hoe het opgelost kan worden
  • Het verschil tussen blinde liefde en bewuste liefde
  • Hoe het bewustzijn van de familie, de familieleden beïnvloedt
  • De flow van liefde en de opbouw van het familiesysteem

Door zijn unieke manier van werken is de training geschikt voor mensen die nieuw zijn met familieopstellingen als voor mensen die al regelmatig een familieopstelling hebben meegemaakt of professioneel gebruiken.

De voertaal tijdens de training is engels.

Svagito Liebermeister

Svagito Liebermeister is een trainer en therapeut van ongekend niveau. Hij heeft een unieke benadering van Familieopstellingen die zijn oorsprong heeft in meditatie. Met zijn integriteit, directe manier van werken en zijn vermogen tot vlijmscherp observeren creëert Svagito een sfeer van vertrouwen, veiligheid en transformatie. Svagito is psycholoog en opgeleid aan de Universiteit van München. Hij heeft meer dan 30 jaar praktisch ervaring als therapeut en begeleider van groepen. Bovendien, heeft hij honderden mensen opgeleid.

Svagito was meerdere jaren verantwoordelijk voor de Osho Therapietraining in het Osho International Meditation Resort in Pune, India. Hij is auteur en heeft o.a. “Roots of Love” en “Zen Way of Working” geschreven. Svagito is actief in Europa, Azië en Centraal-Amerika.

De 3-daagse workshop biedt je de unieke mogelijkheid om met de grootmeester te werken. De workshop is geschikt voor iedereen die met mensen werkt, en een must voor zowel ervaren Familieopstellers als mensen die kennis willen maken met Svagito en familieopstellingen.


Boeken van Svagito

imgres-2

THE ZEN WAY OF COUNSELING

A meditative approach to working with people
door Svagito R. Liebermeister

This book presents a way of counseling that is rooted in meditation. It examines the core aspects of a spiritual approach to therapy, beyond method and technique, focusing on the essentials of how personal growth and transformation occur. Important insights are offered to those who are interested in combining therapy and meditation, and who want to gain personal clarity and a new vision of how they work with people. 


imgres-1THE ROOTS OF LOVE

A guide to Family Constellation
door Svagito R. Liebermeister

This book examines the roots of love in families, in the relationship between parents and children and in the relationship between men and women. It explains the laws that guide our behavior within these relationships, what leads us into suffering and what can lead us out of it; how to grow from a blind to a more conscious love.

It offers a summary of all the basic concepts of the work of Family Constellation as originally developed by Bert Hellinger, including the latest findings, in a clear and easy-to-understand way. It is rich in practical examples from daily life and from case studies of individuals.

The book is designed both for newcomers wishing to understand the basic concepts of Family Constellation and as a practical guide for those seeking to actively work with this approach. 


imgres-3Osho Therapy

21 well-known therapists describe how their work has been inspired by an enlightened mystic.
samengesteld door Svagito R. Liebermeister

International therapists and teachers share their insights and experience, showing how their work has been influenced and guided by the vision of the enlightened mystic Osho. This book is a journey through a kaleidoscope of different therapeutic methods aligned around the essential importance of meditation and love for healing and spiritual development.

 

Wat is een familieopstelling?

Allemaal worden we beïnvloed door onbewuste overtuigingen, dynamieken, herinneringen en ervaringen. Conventionele training of therapie is gericht op het individu. Familieopstellingen daarentegen, gaat uit van het krachtige collectieve onderbewuste en de invloed die het familiesysteem heeft op je vermogen om vrij en spontaan in het leven te staan. svag+3Familieopstellingen beschouwt het individu als onderdeel van een groter geheel – een familiesysteem – in plaats van een afzonderlijk entiteit. Het gedrag, motieven, angsten en gevoelens kunnen alleen worden begrepen en veranderd wanneer je het in de context van de grotere groep beschouwt. Onuitgesproken wetten die gelden binnen een familie sturen ons gedrag. Daarvan zijn we ons veelal niet bewust. Familieopstellingen, ontwikkeld door de Duitse therapeut Bert Hellinger, is een krachtige methode om je bewust te worden van moeizame verstrikkingen, zowel in je oorspronkelijk familie als in je huidige familie, gezin of relaties. Het is een oplossingsgerichte methode die je diepgaand inzicht geeft en wat resulteert in het vermogen om te kunnen ontspannen en loslaten. Liefde en acceptatie tussen leden van een (familie)systeem is het gevolg.

images-1Het actief en passief meedoen aan een familieopstelling raakt ons als mens. Het geeft een verdieping van onze oorsprong en beïnvloedt de relatie met onszelf en anderen. Familieopstellingen is een eenvoudige, unieke en krachtige methode die ons bevrijdt van onbewuste blokkades en verstrikkingen. Het is één van de meest diepgaande en krachtige therapieën die ooit is ontwikkeld. Slechts één sessie zorgt al voor heling en transformaties die je bevrijden en je leven aanzienlijk verbeteren.

Wat gebeurt er in een familieopstelling?

De groep zit in een cirkel en de cliënten nemen plaats naast Svagito. Je bent altijd vrij om te kiezen of je een bepaald thema inbrengt of niet. Je kunt er ook voor kiezen om de sessie van iemand anders te observeren. Zowel het actief inbrengen van je eigen thema als het observeren van anderen heeft een diepgaand helend effect. De cliënt (degene die een thema inbrengt) vertelt in het kort iets over zijn uitdaging of obstakel. Het is een oplossingsgerichte methode en er is niet veel diepgaande informatie over het probleem nodig.

Dan wordt de cliënt begeleid in het kiezen van een aantal mensen (representanten) uit de kring die representatief zijn voor bepaalde familieleden. Vervolgens nemen deze mensen plaats in de ruimte en ontvouwt zich een verhaal dat we met elkaar gaan aanschouwen. Hierin worden (voorheen onbewuste) dynamieken zichtbaar.

Gedurende het verhaal worden de representanten gevraagd om bewegingen te maken die als impuls bij ze binnen komen. Deze bewegingen worden door Svagito aanschouwd en geïnterpreteerd als wetten en dynamieken van de ziel. In het verhaal dat zich ontvouwt, worden de ongezonde dynamieken zichtbaar die een verklaring zijn voor de hedendaagse problemen die je ervaart. Door zichtbaar te maken wat er gaande is, accepteer je de situatie en kom je in de flow van het leven. Als gevolg hiervan word je meer open, ga je bewuster leven en geniet je meer.

Is de workshop geschikt voor mij?

Je kunt de workshop Familieopstellingen volgen vanuit persoonlijke en/of professionele overwegingen. Deze workshop is geschikt voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar eigen proces van bewustwording en groei, of de systemische methodiek wil toepassen in zijn of haar (huidige) beroep.

Wat leer ik tijdens de workshop?

Je verwerft systemische kennis en ontwikkelt oog voor de verborgen dynamieken in systemen. Je leert je om zonder oordeel te zien, te horen, te voelen wat er is en daarnaar te handelen. Je persoonlijke groei vormt een wezenlijk deel van de workshop.

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact