Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Informatieavonden Familieopstellingen

Bel de studieadviseur: 020 – 261 07 07
Maak kennis met familieopstellingen
Deelnemers waarderen ons met een 8.7
Geaccrediteerde Familieopstelling-opleidingen
Met grootmeesters als familieopstellingen-gasttrainers
Internationaal Gecertificeerde Trainers

MEER INFORMATIE

Interesse in de Familieopstelling Opleiding ? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis Familieopstellingen Informatieavond

VRIJBLIJVENDE OPTIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Informatieavonden Familieopstellingen

Als jij al langer speelt met de gedachte om een opleiding te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ben je hier op de juiste plek. Tijdens de vrijblijvende Familieopstellingen informatieavond, ervaar je wat opleidingen rondom Familieopstellingen voor jou kunnen betekenen. Hoe het ervoor kan zorgen dat je je doelen gaat behalen, of bepaalde emoties gaat ervaren. En je ziet concreet wat je kunt verwachten tijdens een opleiding. Veel mensen die een dergelijke avond bezoeken komen ook kijken of zij een klik hebben met de trainers. Ook voor jou kan dit erg belangrijk zijn.

Informatieavond over de basisopleiding Familieopstellingen

De meeste informatieavonden gaan over de basisopleiding Familieopstellingen. Trainer Greetje Komdeur verwelkomt je op deze avonden. Tijdens deze avond wordt eventueel ook stilgestaan bij de Basisopleiding Systemisch Coachen in Grolloo. Onder andere wordt besproken waarom het voor coaches belangrijk is om deze systemische kennis te hebben bij het behandelen van hun cliënten.

Schrijf je hier in voor een informatieavond! (en dus niet onderin)

Algemeen

Amsterdam

Gratis informatieavond Familieopstellingen Opleidingen

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op onze trainingslocatie in Amsterdam. Op de website vind je alle informatie over de route naar deze locatie. Onze locaties zijn altijd zowel per auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. De informatieavonden duren van 19.30 tot 21.30 uur.
Wil jij ook gratis en vrijblijvend meer leren over de Familieopstellingen opleidingen? Schrijf je dan rechts op deze pagina in. Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende informatiebijeenkomsten! 

Familieopstelling Informatieavond Amsterdam

Heb jij ook interesse in een Familieopstelling-opleiding, maar wil je je niet zomaar storten op een dergelijk avontuur? Laat je dan informeren tijdens een speciale Familieopstelling informatieavond in Amsterdam. Je proeft zo optimaal de sfeer en maakt kennis met zowel de inhoud van de opleiding als de trainers die de opleiding verzorgen. 
Wat houdt een informatieavond over Familieopstellingen nu precies in? Tijdens deze twee uur durende bijeenkomst doe je kennis op van Familieopstellingen, ervaar je de manier van lesgeven en zie je verschillende trainers aan het werk. En nog een groot voordeel: de Familieopstellingen informatieavonden zijn gratis!

Waarom een Familieopstellingen informatieavond in Amsterdam?

Tijdens de informatieavond(/-ochtend) in Amsterdam kun je al je vragen stellen, zowel klassikaal als in een 1-op-1 gesprek. We onderzoeken samen of Familieopstellingen iets voor jou is even geven je een realistisch beeld van wat je tijdens een opleiding kunt verwachten.

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact