Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Familieopstellingen in 1 dag

Bel de studieadviseur: 020 – 261 07 07
Maak kennis met familieopstellingen
Deelnemers waarderen ons met een 8.7
Geaccrediteerde Familieopstelling-opleidingen
Met grootmeesters als familieopstellingen-gasttrainers
Internationaal Gecertificeerde Trainers

MEER INFORMATIE

Interesse in deze 1-daagse familieopstellingen-training? Download de familieopstellingen-brochure.

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! kom op deze 1-daagse training of bel ons op 020 - 261 07 07

VRIJBLIJVENDE OPTIE

Ook al interesse in de 8-daagse basisopleiding? Download de familieopstellingen-brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Familieopstellingen in 1 dag

In 1 dag inzicht in je gedrag met Familieopstellingen

Wil jij kennismaken met de basisprincipes van familieopstellingen? Erachter komen wat je echt wilt in het leven, en hoe je dat kunt bereiken? Wil jij inzicht in je gedrag? Intiemere en harmonieuzere relaties met de mensen om je heen in je familie of op je werk? Beter communiceren en verbinding aangaan? Maak in 1 dag kennis met Familieopstellingen!

Op deze dag worden je vaardigheden uitgebreid, door zelf een opstelling te ervaren en aan het werk te gaan met eenvoudig toepasbare systemische coaching methoden. Je maakt deze dag stappen in je persoonlijke ontwikkeling, je krijgt inzichten in je blokkades op het gebied van relaties en werk. Je leert werken met vloerankers (blaadjes op de vloer) en je vergroot deze dag je zelfkennis en je leert vertrouwen op je intuïtie.

Je krijgt niet alleen diepgaand inzicht, maar je gaat ook ervaren hoe snel en krachtig familieopstellingen werken in hoe je denkt, doet en voelt. Deelnemen aan een familie-opstelling kan onverwachte inzichten geven in steeds terugkerende patronen.

Op deze dag komt onder andere het volgende aan bod:

 • Hoe werken familieopstellingen?
 • Hoe is het om een familieopstelling te doen?
 • Wie ben ik?
 • Waarom heb ik blokkades?
 • Hoe laat ik verbinding toe in mijn leven?
 • Hoe kan ik groeien als professional en mens?

Maak deze dag kennis met Familieopstellingen! Trainer Greetje Komdeur brengt je deze dag in contact met je eigen kern, zet je in je kracht en zal je inspireren tot nieuwe doelen en mogelijkheden.

Wat levert deze dag jou op?

Jouw trainer

Voor wie?

Neem gratis iemand mee!

Waar en wanneer

Foto-impressie Familieopstellingen bij UNLP

Wat levert deze dag jou op?

 • Je komt in beweging en maakt contact met je eigen kracht, passie en inspiratie
 • Je krijgt inzicht in je automatische patronen en je verborgen potentieel kan naar boven komen.
 • Je ontdekt nieuwe doelen en nieuwe mogelijkheden.
 • Je ervaart meer ontspanning en meer richting voor jezelf én voor de belangrijke mensen om je heen.

Tijdens Familieopstellingen in 1 dag is er veel beweging. En er is meer op deze dag ervaar je zelf een opstelling. Kijk goed naar Greetje Komdeur en leer werken met eenvoudig toepasbare systemische coaching methodes, leer werken met vloerankers (blaadjes op de vloer) en leer werken met systemische gesprekstechnieken.

De vier blokken van deze dag zijn:


 


Kennismaken met Familieopstellingen

Het doen van een opstelling is een fantastische beleving. Ontdek de diepe verbindingen met alles. Dit inzicht in de diepe verbindingen met alles, is het fundamentele uitgangspunt in familieopstellingen.
Werken met Vloerankers

Het toepasbaar maken van systemisch werk met blaadjes op de grond. Onderzoek je eigen thema’s. Je gaat zelf op de verschillende plekken staan en zal bepaalde sensaties ervaren. Dit geeft regelmatig een nieuw inzicht in een situatie.

Innerlijke houding begeleider

Gebruik van je lichaam en intuïtie binnen systemisch werk en het aanleren van een gemoedstoestand. Hoe beweegt een begeleider zich in een opstelling? Hoe creëer je een balans tussen intuïtie en kennis. Hoe kun je meer aanwezig zijn in het hier en nu?
Onderzoek je plek

Als je de juiste plek inneemt, zal er evenwicht, ontspanning en balans in je leven zijn. Binnen een (familie) systeem bestaat een gezond evenwicht wanneer iedereen zijn eigen plek inneemt.


 Jouw Trainer

 Flora Verelst UNLP

Trainer Flora
Flora Verelst is internationaal gecertificeerde Familieopstellingen- en NLP trainer, en is sinds het begin actief als familie- & organisatieopsteller. Flora ontwikkelde de Bronopstellingen, gebaseerd op de archetypes van Jung. Haar specialiteit ligt in de combinatie van vitaliteit, burnout, emotioneel lichaamswerk en traumawerk. Flora wordt regelmatig gevraagd als expert binnen internationale projecten en onderzoeken. Binnen UNLP is Flora een van de kerntrainers van de Familieopsteller Opleiding.

Voor wie is Familieopstellingen in 1 dag waardevol?

Je kunt de workshop Familieopstellingen volgen vanuit persoonlijke en/of professionele overwegingen. Deze workshop is geschikt voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar eigen proces van bewustwording en groei, of de systemische methodiek wil toepassen in zijn of haar (huidige) beroep.

Wees welkom tijdens deze inspirerende en laagdrempelige 1-daagse familieopstellingentraining.

 

Voor wie is deze dag bedoeld? 

Wanneer je “JA” kunt zeggen op één van de volgende vragen:

 • Wil jij kennismaken met de principes van familieopstellingen?
 • Je zelfkennis vergroten?
 • Wil je inzicht in je automatische reacties?
 • Zoek je inspiratie en motivatie?
 • Wil jij beter communiceren en verbinden?
 • Ben je praktisch ingesteld en zoek je concrete handvatten en technieken?
 • Heb je geen Familieopstellingen ervaring en wil je in 1 dag weten wat het is ?
 • Heb je al Familieopstellingen opleiding(en) gedaan en wil je je vaardigheden aanscherpen?

Neem iemand mee!

Een Familieopstelling is vaak een magische ervaring en dat wil je delen met elkaar, met vrienden, met je partner of met collega’s. Voor ieder kaartje dat je koopt mag je gratis iemand anders meenemen. Op onze kosten. Vermeld bij je aanmelding dat je iemand meeneemt en je betaalt slechts €95.

familieopstellingen

Waar en wanneer?

Kijk onderaan deze pagina voor de actuele datum waarop deze training plaatsvindt, met de bijbehorende praktische informatie.

Waar en wanneer vindt de – FAMILIEOPSTELLINGEN IN 1 DAG – plaats?

 • Kijk onderaan deze pagina voor de actuele data.
 • Bijdrage van €95 (2e persoon gratis)
 • Amsterdam

Het evenement vindt plaats in Amsterdam, op de hoofdlocatie van UNLP aan het Revaleiland 1. Gelegen in het gezellige Amsterdam Oud-West / Centrum is de locatie uitstekend te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. In de pauze loop je Amsterdam in met al haar gezellige eetcafés, koffiezaakjes en winkels.

 • Investering

Kosten voor deelname aan “FAMILIEOPSTELLINGEN IN 1 DAG” bedraagt €95. Dit bedrag is inclusief hand-out en koffie / thee. Neem iemand mee! Voor ieder kaartje dat je koopt mag je gratis iemand anders meenemen. Op onze kosten. Vermeld bij je aanmelding dat je iemand meeneemt en je betaalt slechts €95. Wil je met 4 mensen komen, dan betaal je slechts voor 2 personen. Kom je met 6 mensen, dan betaal je slechts voor 4 personen. Etc. Neem dus gerust je partner, vrienden of collega´s mee naar deze dag.

 • Aanmelding

Verzeker jezelf van deelname. Ga naar www.unlpleeromgeving.nl om je aan te melden of een optie te nemen.

 

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact