Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

3-daagse Training Stephan Hausner

MEER INFORMATIE

Interesse in de training van Stephan Hausner? Download de familieopstellingen-brochure of bel ons op 020 – 261 53 83.

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis Familieopstellingen Informatieavond

Vrijblijvende optie

Interesse in Stephan Hausner? Neem direct een optie! Bel ons op 020 – 261 53 83. Natuurlijk kan inschrijven ook: Inschrijven

3-daagse Training Stephan Hausner

‘Een systemische kijk op gezondheid en ziekte’

Amsterdam: 20, 21 en 22 oktober 2017

In oktober 2017 komt Stephan Hausner, één van autoriteiten op het gebied van opstellingen en ziekte naar UNLP. Het is een unieke kans om met iemand te werken met zoveel kennis en ervaring op dit gebied. Hausner staat internationaal bekend om zijn werk met opstellingen en heeft meer dan 20 jaar ervaring.

Stephan Hausner is gespecialiseerd in systeemopstellingen met ziekten en aanhoudende symptomen en gebruikt opstellingen als methode om de verbanden aan het licht te brengen waarna de cliënt in vele gevallen verlichting vindt in het omgaan met de ziekte of er verbeteringen optreden.

In de 3 daagse workshop ‘Een systemische kijk op gezondheid en ziekte’ leer je direct van meester opsteller Stephan Hausner en zijn unieke manier van familieopstellingen. De opstellingen worden afgewisseld met persoonlijke analyses van Stephan Hausner waarin de nodige theorie en ervaring wordt gedeeld.

UNLP raad je aan om – wanneer je interesse hebt – je nu alvast in te schrijven.  Er is veel interesse en een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

3-daagse Workshop Stephan Hausner

Stephan Hausner

Voor wie?

De locatie

Veel gestelde vragen

3 daagse workshop ‘Een systemische kijk op gezondheid en ziekte’

In deze 3 daagse workshop leer je over de toepassing van systemisch werk op het gebied van ziekte en gezondheid. Tijdens deze dagen is focus gericht op de vraag wat zou een beweging evolueren naar genezing binnen de cliënt of zelfs de groep.

Met zijn precieze manier van opstellen, integriteit en zijn vermogen tot scherp observeren creëert Stephan een veilige leeromgeving waar transformatie kan plaatsvinden. Zijn werk is constant in ontwikkeling, er worden steeds meer bewustzijnslagen aan zijn methodiek toegevoegd.

Door het verkennen van het veld en de visie van Stephan op het helen van ziekte en hoe dit tot uitdrukking komt, komen we in aanraking met onze eigen (onbewuste) hypothesen en veronderstellingen. Dit is bijzonder leerzaam bij het leren wie we zijn als facilitators, los te laten en minder behulpzaam te zijn.

In deze 3-daagse workshop leer je direct van meester opsteller Stephan Hausner.

Stephan Hausner is een grote naam als het gaat om opstellingen en ziekte. In de afgelopen 20 jaar heeft hij zich gespecialiseerd in de systemische-fenomenologische benadering van ziekte en gezondheid.

stephan hausner
1985 – 1988 School voor alternatieve geneeskunde Josef Angerer, München
1988 – particuliere praktijk gespecialiseerd in Homeopathie en Osteopathie.
1990 – 1995 Docent en Trainer Natuurgeneeskunde en bijscholing in verschillende benaderingen van de Humanistische psychotherapie o.a. Dr. Carl O. Simonton, Dr. Jeanne Achterberg, Dr. Max Schuepbach, Dr. Anngwyn St. Just (Arizona Center for SocialTraumaTherapy).
Sinds 1993 getraind in de systemische-fenomenologische benadering van Bert Hellinger en anderen.
Sinds 1995 Systemisch werk voornamelijk over gezondheidskwesties in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland.
Sinds 2000 Systemisch werk en trainingsprogramma’s over de toepassing van systemisch werk op het gebied van Complementaire Geneeskunde in meer dan 40 landen op 5 continenten.
Sinds 2002 Presentatie op tal van internationale conferenties over de hele wereld.
2007 – 2008 Vergemakkelijken van systemisch werk voor patiënten met psychosomatische aandoeningen in de Kliniek voor Psychosomatische Care in Simbach / Inn, ook als een postdoctorale opleiding voor medisch Artsen in samenwerking met de Beierse Vereniging voor medisch Artsen
2007 – 2010 deelname aan een internationale multicentrische onderzoeksprogramma (SISC) over de processen en de effecten van de ziekte- en Symptomconstellations Coördinatie: Dr. G. Weber, Wieslocher Instituut voor Systemische Solutions. Training in Attachement-Based Therapy (K.H. Brisch), Safe – Mentor
Auteur van “Zelfs als het kost me mijn leven – Systemische Opstellingen en ernstige ziekte” – beschikbaar in 11 talen
Sinds 2012 Training in verschillende benaderingen in Mindfulness Based Therapy – Aanwezigheid in Stilte, M.Boxhall – transparante communicatie, T. Huebl.

 

 

 


Boeken van Stephan

Zelfs als het me mijn leven kost

Samenvatting
Een systemisch perspectief op ziekte en gezondheid, waarbij beiden er mogen zijn.Het standaardwerk voor iedereen die wil lezen over systemisch werken met gezondheid en ziekte. Met talrijke voorbeelden laat hij zien hoe chronische ziekten en langdurige symptomen verband kunnen houden met verborgen dynamieken in de familiesystemen.

Voor wie?

Deze 3-daagse workshop is zowel voor onervaren als voor ervaren familieopstellers geschikt. Het werken met een trainer met de statuur van Stephan Hausner is voor iedereen waardevol. Trainers die willen werken met opstellingen en ziekte zitten al helemaal goed bij Stephan.

De locatie

Deze training met Stephan Hausner vindt plaats bij UNLP in Amsterdam.

Is de training geschikt voor mij?

Je kunt training volgen vanuit persoonlijke en/of professionele overwegingen. Deze training is geschikt voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar eigen proces van bewustwording en groei, of de systemische methodiek wil toepassen in zijn of haar (huidige) beroep.

Wat kan ik na de training?

Na de training kun je de methodiek van Stephan Hausner volledig integreren door de masterclasses van UNLP te volgen, waarin je door de trainers begeleid wordt in het werken met deze techniek.

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact