Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Rotterdam

Rotterdam

NLP opleiding in Rotterdam

Westerkade 27
3016 CM Rotterdam

Onze NLP opleiding Rotterdam vindt plaats in het hart van Rotterdam, aan de Maas en het Euromast-park. Hier hebben wij de beschikking over een prachtig herenhuis, met geweldig uitzicht over de Erasmusbrug en de skyline. Dit herenhuis is de voormalige directiewoning van het scheepvaartbedrijf Hudig & Pieters, wat aan het einde van de 19e eeuw is gebouwd door dezelfde ontwerpers van Hotel New York. Het huis maakt, samen met de aangrenzende kapiteinswoningen, onderdeel uit van het rivierfront en beschermd stadsgezicht Scheepvaartkwartier.

Het herenhuis ligt aan de voet van de Erasmusbrug. De perfecte plek om alles over NLP en effectieve communicatie te leren!

De opleidingszaal heeft het mooiste uitzicht wat je maar kunt bedenken tijdens een NLP-opleiding, aan de voorkant zicht op de skyline van Rotterdam, aan de achterzijde een prachtige tuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Ideaal om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling!

NLP in Rotterdam is goed bereikbaar

Voor de NLP opleiding in Rotterdam is gekozen voor een centrale locatie, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeergelegenheid om de hoek. De NLP Practitioner vindt plaats in het herenhuis aan de Westerkade 27. Slechts enkele minuten wandelen vanaf metrostation Leuvehaven in Rotterdam (centrum). Daarnaast stoppen er vlakbij de locatie verschillende trams. Voor de deur zijn voldoende parkeerplaatsen. Daarnaast is er op enkele minuten wandelen de grote parkeergarage genaamd Erasmusbrug.

Deelname NLP training in Rotterdam

In Rotterdam kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Deelnemen aan de NLP opleiding Rotterdam

UNLP is een erkend opleidingsinstituut. Vandaar dat al onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. De NLP-training is inclusief 18 opleidingsdagen, gedrukte & digitale syllabus, online leeromgeving, internationaal erkend NLP certificaat, mentorgesprekken en een luxe lunch en koffie/thee.
De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer.

Kom kennismaken met onze NLP trainers op de NLP informatieavond

Regelmatig organiseren wij NLP informatieavonden bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom tijdens één van deze avonden. Ook kun je altijd vrijblijvend een één-op-één kennismakingsgesprek aanvragen met één van de trainers van de NLP-opleiding in Rotterdam

Geen opleidingen gevonden

Op dit moment worden er geen opleidingen gegeven op deze locatie

Rotterdam

Westerkade 27
3016 CM ROTTERDAM

Bereikbaarheid locatie Rotterdam

NLP Practitioner Weekendopleiding Rotterdam

Bereikbaarheid NLP in Rotterdam

Sfeerimpressie van onze locatie

Overzichtskaart

De NLP Practitioner Weeekendopleiding in Rotterdam is de basisopleiding om te starten met NLP. De opleidingen bij UNLP zijn gericht op bewust worden van onbewuste processen om vervolgens met een uitgebreid palet aan technieken vastgeroeste patronen te veranderen. Om uiteindelijk meer vrijheid te ervaren in je denken, doen en voelen. Voor jezelf of om in te zetten voor anderen. Praktisch, concreet en direct toepasbaar.

De opleiding NLP Practitioner in Rotterdam van UNLP geeft je een krachtige basis en zorgt voor talrijke mogelijkheden. Wanneer je in de provincies Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Brabant woont dan adviseren wij jou ook om deel te nemen aan de NLP opleiding in Rotterdam. Andere deelnemers en opleidingscoaches komen uit deze provincies. Zo kun je eenvoudig intervisiegroepen formeren om NLP nog meer eigen te maken.

Kom je niet uit Rotterdam en wil je wel deelnemen aan de NLP Practitioner? Klik dan hier voor een overzicht van onze locaties.

Voor onze NLP Practitioner opleiding in Rotterdam hebben wij gekozen voor een prachtige en centraal gelegen locatie, vlak aan de voet van de Erasmusbrug en bij het entree van het Euromast-park. Op enkele minuten wandelen van de NLP Rotterdam locatie bevindt zich het metrostation. Met het openbaar vervoer ben je dus zo op je bestemming. Kom je met de auto? Naast het gebouw bevindt zich een parkeergarage. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor NLP Rotterdam als locatie!

Parkeren

Af en toe krijgen we vragen van mensen over het parkeren bij ons op de Westerkade.
Dat is best prijzig. Wij adviseren mensen met het OV te komen. Maar ik wil je toch even informeren over het dichts bij zijnde goedkopere parkeren:

In Delfshaven is het parkeren 1,67 per uur en op zondag gratis. Het is daarna wel ongeveer 1km lopen.

In het gehele centrum van Rotterdam geldt ‘betaald parkeren’
U kunt kiezen uit de volgende parkeer opties:

Parkeren dichtbij de locatie

Vlak naast onze locatie is de moderne parkeergarage ‘Erasmusbrug’.

 •          Parkeergarage Erasmusbrug – Erasmusbrug (GPS: Zalmstraat)
 •          Parkeergarage Erasmusbrug – Boompjes     (GPS: Terwenakker)

Voordelig parkeren met OV-chipkaart

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een P&R-terrein. Dit scheelt je aanzienlijk in parkeerkosten én je rijdt snel en eenvoudig het centrum in met de metro. Voor slechts €2,- parkeer je op een P+R terrein als u met de metro verder reist met OV chip. Metrohalte Leuvehaven ligt pal voor het hotel.

De meest gunstige terreinen voor het hotel zijn P+R Kralingse Zoom vanuit het noorden, oosten en westen van het land en P+R Slinge vanuit Zuid Nederland.

U kunt alleen voor €2,- parkeren, als u in- en uitcheckt met uw OV-chipkaart tijdens uw reis. Wie niet verder reist met het openbaar vervoer betaalt het geldende parkeertarief. Hoe het inchecken werkt leest u op https://www.rotterdam.nl/overzichtprterreinenparkerenenrijden.

 • Vanaf metrostation Kralingse Zoom reist u richting De Akkers of Schiedam. Overstappen bij Beurs richting Slinge of De Akkers. Na 1 halte uitstappen bij Leuvehaven.
 • Vanaf metrostation Slinge reist u richting Den Haag. Uitstappen bij Leuvehaven.

 

Routebeschrijving openbaar vervoer

Metro

Vanaf Rotterdam Centraal Station, neem je metrolijn D richting Slinge of De Akkers. Als je uitstapt bij de derde halte, halte Leuvehaven, is het nog vijf minuten lopen naar onze locate.

Tram

Vanaf Rotterdam Centraal Station neem je tramlijn 23 richting Limbrichthoek of tramlijn 25 richting Carnisselande. Stap uit bij halte Leuvehaven. Vanaf hier is het nog vijf minuten lopen naar onze locate.

Ook kun je dichterbij uitstappen: neem tramlijn 7 richting Droogleever Fortuynplein of tramlijn 8 richting Spangen, en stap uit op halte Kievitslaan.

 

Routebeschrijving met de auto

Vanuit Den Haag A13/A4 & Hoek van Holland A20

 • Ring Rotterdam A20, richting Dordrecht A16
 • Afrit 25 Centrum/Capelle richting Centrum
 • Maasboulevard uitrijden tot voorbij Willemsbrug (rode brug links)
 • Volg borden parkeergarages “Erasmusbrug”;

Vanuit Utrecht A12

 • Bij Gouda A20 richting Rotterdam
 • Bij Rotterdam A16 richting Dordrecht
 • Afrit 25 Centrum/Capelle richting Centrum
 • Maasboulevard uitrijden tot voorbij Willemsbrug (rode brug links)
 • Volg borden parkeergarages “Erasmusbrug”;

Vanuit Breda/Dordrecht A16

 • Richting Rotterdam A16
 • Afrit 25 Centrum/Capelle richting Centrum
 • Maasboulevard uitrijden tot voorbij Willemsbrug (rode brug links)
 • Volg borden parkeergarages “Erasmusbrug”;

NLP in Rotterdam bij de Maas

Kaart UNLP Rotterdam