Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Antwerpen

Antwerpen

NLP leren in Antwerpen

Voor de NLP-opleiding in Antwerpen is met een bijzondere reden gekozen voor de trainingslocatie. Onze NLP-opleiding Antwerpen volgt u namelijk in een prachtig oud klooster in de binnenstad. Het oude klooster is volledig gemoderniseerd én tegelijkertijd zijn vele details bewaard gebleven. In het gebouw kunt u gebruikmaken van handige oefenruimtes. Ook van de tuinen van het klooster kunnen we gebruik maken. U kunt dus zowel binnen als buiten genieten van uw NLP (Master) Practitioner opleiding in Antwerpen.

Overnachten in Antwerpen voor je NLP-opleiding

Er zijn uitstekende opties om nabij deze Antwerpse UNLP-locatie overnachting te regelen. De locatie zelf heeft meerdere hotelkamers waar u goed in kunt verblijven. Ook in de directe omgeving zijn er tal van mogelijkheden. De Antwerpse locatie van UNLP kunt u met de auto goed bereiken. Daarnaast kunt u de locatie met de trein en de metro bereiken.

NLP IN ANTWERPEN IS UITSTEKEND BEREIKBAAR

Voor de NLP opleiding in Antwerpen is gekozen voor een centrale locatie. Tram 4, 7 en 8 stoppen voor deur. Wanneer u met de auto komt zijn er verschillende parkeergarages op wandelafstand in de directe omgeving.

DEELNAME NLP TRAINING IN ANTWERPEN

In Antwerpen kunt u terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP, American Board of NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mist u een opleidingsdag? Dit hoeft geen enkel probleem te zijn. U heeft tal van mogelijkheden om een gemiste opleidingsdag in te halen in een andere opleiding.

KOM KENNISMAKEN MET ONZE NLP TRAINERS OP DE NLP INFORMATIEAVOND

Binnenkort organiseren wij een NLP informatieavond in Antwerpen. Tijdens deze avond bent u van harte welkom om met één van de trainers te overleggen. Om er bijvoorbeeld achter te komen of NLP iets voor u is. Wat u met NLP kunt en hoe een opleiding er precies uitziet. Ook kunt u geheel vrijblijvend en gratis een één-op-één kennismakingsgesprek aanvragen met één van de trainers van de NLP-opleiding in Antwerpen

Het adres

Elzenveld Hotel & Seminarie
Lange Gasthuisstraat 45
2000 Antwerpen

NLP in Antwerpen is goed te leren

Geen opleidingen gevonden

Op dit moment worden er geen opleidingen gegeven op deze locatie

Antwerpen

Elzenveld Hotel & Seminarie
Lange Gasthuisstraat 45
2000 Antwerpen

Bereikbaarheid locatie Antwerpen

Openbaar vervoer

Sfeerimpressie van onze locatie in Antwerpen

Hoe bereik je UNLP Antwerpen?

UNLP Antwerpen aan de Lange Gasthuisstraat 45 kun je goed bereiken met de auto én met het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Onze NLP locatie in Antwerpen is Elzenveld Hotel & Seminarie. De locatie bevindt zich in het historisch centrum van Antwerpen. Het openbaar vervoer is dan ook de beste manier om Elzenveld te bereiken. Trams 4, 7 en 8 stoppen voor de deur op het Mechelseplein.
 

Auto

Ook met de auto kunt u onze locatie goed vinden. Het handigste is om de auto te parkeren in een garage in de directe omgeving. De Vinci Parking ‘Nationale Bank’ is vlakbij (www.vincipark.be). Bekijk hier hoe je deze eenvoudig kan bereiken.
Via deze link ziet u een overzicht van alle parkeermogelijkheden in de buurt (geef ‘Mechelseplein’ in in de zoekbalk).


 

nlp opleiding in antwerpen en belgie

nlp in belgie

NLP in Antwerpen is goed te leren