Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl
Bel de studieadviseur: 020 – 261 07 07
Ontdek mindfulness!

Interesse in een van onze Mindfulness-opleidingen? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Maak kennis met ons! Je kunt altijd laten weten wanneer je even langs wil komen.

Interesse in een Mindfulness-opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Mindfulness training

Heb je interesse in mindfulness en wil je een mindfulness opleiding gaan volgen? Dan ben je aan het juiste adres. Mindfulness is de vaardigheid van in het NU zijn. Bij UNLP kun je terecht voor verschillende mindfulness opleidingen. Zo kun je al de welbekende MBSR-training volgen, ontwikkeld door Dr. Jon Kabat-Zinn van de Universiteit van Massachusetts.

Tijdens deze training krijg je in 8 avonden de basis van mindfulness geleerd. Ook biedt UNLP de opleidingen Mindfulness Based Coaching en EFT aan. Wij geven je graag de tools in handen om zelf persoonlijk mindfulness toe te passen en te gebruiken in je professionele leven.

 

Welke Mindfulness-opleidingen zijn er?

  1. Mindfulness Based Stress Reduction

Als je geïnteresseerd bent in mindfulness kun je er op meerdere manieren mee beginnen. Bijvoorbeeld met het bekende programma Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). Hierin ga je in 8 weken leren wat mindfulness is én integreren in je dagelijkse leven.

  1. Osho Diamond Breath training

Ben je specifieker geïnteresseerd in de kracht van ademhaling, dan is de 7-daagse opleiding Diamond Breath voor jou geschikt. Een transformationele week waarin je vooral gaat ervaren, genieten en persoonlijk gaat groeien.

  1. Emotional Freedom Techniques

In de 3-daagse Emotional Freedom Techniques (EFT) leer je aan de hand van “tappen”, fysiek kloppen op je meridianen, fysieke en emotionele blokkades te ontdekken en op te heffen.

  1. Helende reis of “The Journey”

Ben je vooral geïnteresseerd in spirituele groei, maar met wel concrete en praktische resultaten, dan is de Helende Reis een unieke kans om samen met Brandon Bays of Bettina Hallifax, jouw pad te bewandelen.

 

Wat is Mindfulness?

De oorzaak van angst, onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen is altijd mentaal. In ons hoofd creëren, zonder dat we dat willen uiteraard, allerlei gedachten die leiden tot negatieve emoties. In mindfulness leren we om controle te krijgen over deze gedachten. Hierdoor kunnen we in het hier-en-nu zijn en genieten van hetgeen er is. Het gevolg is dat er allerlei positieve emoties ontstaan, zoals energie, “flow”, rust en zelfvertrouwen.

 

Wat kan ik met Mindfulness?

De effecten van mindfulness zijn uitgebreid bestudeerd en wetenschappelijk aangetoond. Onderzoek na onderzoek laat zien dat regelmatige beoefening van mindfulness leidt tot:

Aanzienlijke vermindering van lichamelijke klachten, zoals rug- en nekklachten

80% vermindering van stress en onrust

Voorkomen van burn-out

Meer rust en zelfvertrouwen

 

Waarom UNLP?

Bij UNLP ben je op het juiste adres voor persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling. Met experts in hun vakgebied zijn wij in staat om jou de meest effectieve en up-to-date kennis en ontwikkelingen op het gebied van groei en transformatie aan te bieden. Met onze 100% niet goed geld terug garantie ben je altijd verzekerd van de beste opleiding of workshop. Bij UNLP volg je niet alleen een opleiding, want met een ‘levenslang abonnement’ heb je toegang tot het grootste netwerk van experts op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het volgen van een opleiding geeft je bovendien toegang tot professioneel audio- en videomateriaal, hand-outs en syllabi en een online community van collega cursisten. 

Onze mindfulness trainingen

Opleiding mindfulness volgen bij UNLP

UNLP is een gerenommeerd opleidingsintituut dat garant staat voor opleidingen en trainingen van de beste kwaliteit. Wil jij je ook graag verdiepen in mindfulness, of je verder ontwikkelen op dit gebied? Wil je leren hoe jij mindfulness kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de mindfulness opleidingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. Kortom, een opleiding mindfulness kan een groot verschil maken.

Ook iets voor jou?

Gespecialiseerde Mindfulness Opleidingen

Een mindfulness opleiding vind je bij UNLP in verschillende soorten. Hieronder vind je een overzicht van de diverse opleidingen die bij ons te volgen zijn. Bekijk het overzicht van de opleidingen en kijk wat voor jou het meest interessant is! Klik door op de links voor meer informatie, of schrijf je direct in wanneer je denkt dat jij de ideale opleiding gevonden hebt! Uiteraard mag je ook te allen tijde contact met ons opnemen. Wij geven je graag meer informatie over de diverse opleidingen en helpen je verder, zodat je een weloverwogen keuze maakt voor je toekomst.

  • MBSR-training: Het 8-weekse programma, waarbij je één avond in de week groepsgewijze training in mindfulness krijgt, is geschikt voor iedereen die persoonlijke groei wilt ervaren.
  • Mindfulness Based Coaching: Een 8-daagse opleiding waarin je leert hoe je mindfulness als coach, counsellor, therapeut of professional kunt toepassen tijdens je werk met anderen.
  • EFT: Emotional Freedom Technique (EFT, ook wel tapping) is één van de meest krachtige toepassingen. EFT is een krachtige manier om jezelf te verlossen van stress, onrust en andere negatieve conditioneringen uit het verleden. Door te tappen op de meridiaanpunten in je lichaam terwijl je denkt aan hetgeen je stress, angst of zorgen oplevert, breng je evenwicht in het energetisch systeem in je lichaam. Hierdoor ga je onbewuste, beperkende emoties loslaten waardoor je meer emotioneel evenwicht en rust ervaart. UNLP start in 2016 met een nieuwe EFT-training.

Videos