Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Emotional Freedom Techniques

Deelnemers waarderen ons met een 8.7
EFT-training volg je bij UNLP
Internationaal Gecertificeerde Trainers

MEER INFORMATIE

Interesse in de Mindfulness Training? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis Mindfulness Informatieavond

Vrijblijvende optie

Interesse in de EFT-training? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Emotional Freedom Techniques

2-daagse evenement Tappen naar Emotionele Vrijheid

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en wordt ook eenvoudig wel “tappen” genoemd. Het is een snelle en makkelijke methode om emotionele en fysieke problemen aan te pakken. Bij tappen druk je meerder keren licht op specifieke punten in je lichaam terwijl je je aandacht richt op specifieke negatieve emoties of fysieke sensaties. Tappen zorgt ervoor dat je zenuwstelsel kalmeert en dat je nieuwe verbindingen maakt in je brein.

Dit 2-daags evenement geeft je alles wat je nodig hebt om succesvol tappen toe te passen in allerlei gebieden van je leven. Je leert het te gebruiken bij thema´s als stress, overmatig zorgen maken, trauma´s, fobieën, weinig zelfvertrouwen, relatieproblemen, angst, verdriet, boosheid.

authenticiteit weerbaarheid emoties ademen

Hoe ziet het 2-daagse evenement eruit?

Gedurende deze dag doe je inzichten op over hoe gedachten ontstaan en hoe ze je beperken in de persoon die je wilt en kunt zijn. Na een korte inleiding over de techniek van tappen ga je zelf direct aan de slag. Je gaat ontdekken hoe snel je met tappen negatieve gedachten en innerlijke blokkades weghaalt.

De EFT-tweedaagse vond ik leerzaam en praktisch. In korte tijd veel geleerd over de verschillende invalshoeken van EFT en de manier waarop je het kunt toepassen. EFT is een waardevolle en effectieve methode. Het heeft me nieuwe invalshoeken gegeven om obstakels aan te pakken. Erg effectief.

Anita Lesman, Trainer, Coach, Manager

Deelnemers aan het woord

Wanneer pas je EFT toe?

Inhoud dag 1

Inhoud dag 2

Voor wie?

Wat vinden de deelnemers?

Foto-impressie

Wanneer pas je EFT of Tapping toe?

Het toepassen van de EFT-technieken werkt goed bij allerlei klachten waarbij onverwerkte emoties aanwezig zijn, van pijnlijke herinneringen tot traumatische ervaringen. Daarnaast kun je de Emotional Freedom Technique ook toepassen op irrelevante angsten, fobieën en verslavingen. 
Wanneer je EFT toepast bij lichamelijke en psychosomatische klachten kun je ervaren dat de pijn die deze klachten geven flink kan afnemen. Je gaat dan werken aan de emoties die samenhangen met de lichamelijke en psychosomatische klachten.

Opleidingslocatie

De opleiding wordt gegeven op onze opleidingslocatie aan het Schipluidenlaan 4 in Amsterdam.

Investering

De investering in deze opleiding bedraagt € 385. UNLP is vrijgesteld van BTW. 
 Dit bedrag is inclusief syllabus en koffie/thee. Niet inbegrepen zijn lunch en literatuur.

Dag 1 – de ochtend: De basis van EFT

 • De techniek van tappen
 • De transformerende werking van tappen
 • Ontdekken hoe je meer kunt dan je denkt
 • Leren om met tappen je brein te veranderen

Dag 1 – de middag: veranderen van je interne stem

 • Herschrijven van je persoonlijke geschiedenis
 • Veranderen van je interne dialoog die je tegenhoudt
 • Verwijderen van emotionele blokkades
 • Oplossen van innerlijke conflicten

Na dag 1 weet je hoe je tappen kunt inzetten en beheers je de basis techniek. Op dag 2 gaan we deze vaardigheid verder inzetten om te zijn wie je wilt zijn. Je leert om belemmerende emoties te neutraliseren waardoor er natuurlijke gevoelens ontstaan van blijdschap, vertrouwen in jezelf en anderen, creativiteit en emotioneel evenwicht.

Dag 2 – de ochtend: veranderen van belemmerende emoties

 • Loslaten van angst en verdriet
 • Omgaan met boosheid
 • Loslaten van overmatige zorgen en stress
 • Neutraliseren van negatieve gebeurtenissen

Dag 2  – de middag: creëren van emotioneel evenwicht

 • Tappen voor zelfvertrouwen
 • Kunnen nemen van de juiste beslissingen
 • Tappen voor een energieke start van de dag
 • Betere productiviteit met meer voldoening

VOOR WIE IS DIT 2-DAAGS EVENEMENT BEDOELD?

Dit evenement is gericht op iedereen die meer uit zichzelf en het leven wilt halen. Tappen is zo eenvoudig dat het kan worden ingezet door iedereen voor uiteenlopende problemen,  uitdagingen en doelen. Leer in 2 dagen alles wat je nodig hebt om de kracht van tappen te ontdekken en het in te zetten voor negatieve gedachten, beperkende emoties en disfunctioneel gedrag.

Leuk, creatief, en verrassend hoe snel het werkt. De EFT-training is de moeite waard om te doen, voor jezelf en voor anderen. Gisteren toen ik naar huis ging, voelde ik mij energiek en goed.

Cheryl van Loon, Verkoper

De EFT-training was verrassend, leuk en leerzaam dit weekend. EFT heeft mij een tool in handen gegeven, waarmee ik snel en effectief blokkades kan aanpakken. Ik zou zeggen: doen!

Robert-Jan van den Pijnakker, Commercieel medewerker

Ik vond het leerzaam! Het is makkelijk te leren, en een effectieve manier van op laten lossen. Heerlijk om nóg een aanvulling te hebben op mijn gereedschapskist.

Rosanne Schliessler, Coach, Familieopsteller

Top! Fijn om verschillende technieken te leren en uit te voeren. Heel verrassend om te merken dat zo’n ‘simpele’ techniek zo veel verandering kan brengen.

EFT heeft me duidelijkheid gegeven dat ik dit zeker wil gaan toepassen bij mijn klanten, maar ook bij mijzelf.

Gwendoline van Dijk, Webshop Coach

Erg interessant hoe je met een ogenschijnlijk simpele techniek zo snel resultaat kunt behalen. Het is de moeite waard om met EFT aan de slag te gaan. EFT heeft me het gevoel gegeven dat ik de controle heb over mijn emoties en anderen hiermee kan helpen (en Renata is ook top!).

Erik Burger, Software Developer, Trainer en Coach

De EFT-tweedaagse was super interessant. Een heel praktische, toegankelijke techniek. Zeker gaan doen. Je kunt het zo makkelijk zelf toepassen en anderen daarbij helpen. EFT was heel indrukwekkend voor mij. Vooral de traumatechniek heeft me veel rust en openheid gebracht.

Daryl van Dijk, Relatiebeheerder, Trainer Retreats

Dit was een inspirerende training waar ik weer een nieuwe tool heb gekregen die zeer snel en effectief werkt. Tijdens de EFT-training leer je technieken om snel en effectief met obstakels, nare herinneringen en pijn om te gaan en aan te pakken, waardoor de intensiteit sterk afneemt en je meer rust en ontspanning ervaart. Nu kan ik thuis aan de slag gaan met tappen, voor mezelf en anderen.

Jeanine de Hoo, Coaching, Yoga Retreats

Interessant en leuk weekend. Verbazingwekkend simpele en effectieve techniek die je op vele aspecten in je leven kunt toepassen. Het EFT-evenement was een hele leuke workshop, niet moeilijk en wel effectief, dus ga erheen!

EFT heeft ruimte gecreëerd op voorheen emotionele zaken, waardoor het wat neutraler is, ik wat meer keuzeruimte heb en niet zo belemmerd word door de emotie.

Mariska van Veen, Coach

Mooie ervaring. Cadeau aan mezelf. Goede introductie en verdieping op technieken. Gelijk toepasbaar. Het was een fijne mix tussen theorie en oefenen. Veel tools en aspecten werden belicht. Het was een mooie basis om mee verder te werken: een uitbreiding van je toolbox. EFT is voor mij een game changer. Ik durf nu aan te gaan in plaats van weg te lopen. Een nieuwe ingang voor bepaalde situaties.

Lisanne van der Brom, Psycholoog/PMT, Sportleraar

Mooi om mee te maken, al was het wel wat stoeien de eerste dag. Het EFT-weekend is bijzonder, en ja, het voelt gek om het voor het eerst te doen, tikken op je hoofd dhûû… Ik moet nog meemaken wat EFT voor me gaat doen. Ik merk dat het nog moet landen.

Bas Voermans, Art Director

De EFT-tweedaagse vond ik leerzaam en praktisch. In korte tijd veel geleerd over de verschillende invalshoeken van EFT en de manier waarop je het kunt toepassen. EFT is een waardevolle en effectieve methode. Het heeft me nieuwe invalshoeken gegeven om obstakels aan te pakken. Erg effectief.

Anita Lesman, Trainer, Coach, Manager

De EFT-tweedaagse met trainers Marcel en Vincent is een leuke en nuttige aanvulling geweest op de master coach opleiding. Je kunt er snel resultaten mee boeken, want waarom zou je zo lang op de inhoud ingaan als je het snel met EFT kunt behandelen?

Manon van der Linden, Ambulant hulpverlener

Ik sta nu zelf aan het stuur van mijn leven. EFT heeft mij meer versterkt in het bewuste: te doen wat ik zou kunnen doen en kan. Ik kan nu in de disbalans ban mijn leven in balans komen.

Als je een eenvoudige en simpele methode wil leren om los te komen van je blokkades en beperkingen, dan is EFT een makkelijke techniek die iedereen kan leren. Met deze methode kun je jezelf mentaal veranderen zoals jij dat wilt. De keuze is aan jou.

Dientje van der Ven, Secretaresse

Het is bijzonder en verfrissend hoe snel en effectief het tappen helpt om op een simpele manier emotionele en fysieke ‘ballast’ te verlichten. Het EFT-weekend is een echte aanrader als je op zoek bent naar een toegankelijke manier om ‘problemen’ te verminderen of weg te nemen. Leuk om mee aan de slag te zijn!

Na de eerste tapronde merkte ik al ontspanning in mijn lichaam op! Bijzonder om te ervaren hoe snel je de emotionele lading weg kunt nemen van bijvoorbeeld een traumatische ervaring. Ik ga dit integreren n mijn dagelijkse routine en via mijn werk hoop ik hier anderen mee te kunnen helpen.

Marlies Barendrecht, Ambulant Begeleider

Ik vond het heel leuk en leerzaam. Ik vond het een bijzondere ervaring. Het effect van het toepassen van EFT vond ik heel bijzonder. Het effect bij mijzelf als subject merkte ik snel op. Ook het effect bij ‘de ander’ op het moment dat ik coach was.

Wat ik zou willen zeggen: doen! En ervaar het. En uiteraard: integreer EFT in je leven. EFT heeft mij geleerd hoe je jezelf en anderen kunt helpen bij het aanpakken van kleine en grote ingewikkelde dingen in het leven. Ook verbazing heeft het me gebracht, over hoeveel je kunt bereiken met deze leuke en creatieve techniek.

Johan Koning, Adviseur

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact