Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Brandon Bays – De helende reis

Voorbereiding en vragen - Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag? Wij staan dagelijks voor jou klaar! Stel je vraag via de contactpagina of bel 020 - 261 07 07

The Journey: Een ontdekkingsavond met Brandon Bays

Op 28 september 2016 vond The Journey: Een bijzondere ontdekkingsavond met Brandon Bays plaats in Amsterdam.

Unieke 3-Daagse Journey Intensive Training

Van 2 t/m 4 december vindt de 3-daagse journey intensive plaats in Amsterdam gegeven door Bettina Hallifax. Inschrijven

Brandon Bays – De helende reis

De Journey / Helende Reis

De Helende Reis is een effectieve methode om emotionele en fysieke blokkades op te sporen en op te lossen. Het wordt o.a. toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; bij angsten en fobieën; bij slaap- en eetstoornissen; bij leerproblemen; en bij rouwverwerking en depressies. Het is een eenvoudige en krachtige methode ter ondersteuning van fysieke en mentale gezondheid en kan worden gecombineerd met andere medicijnen en therapieën.

Voor wie is De Journey geschikt?

In sommige gevallen zijn ervaringen in je leven niet goed verwerkt. Herinneringen en onderdrukte emoties worden daardoor vastgehouden in het lichaam. Dit kan uiteindelijk leiden tot emotionele en zelfs fysieke problemen. Door met deze methode te werken, ben je in staat om mentale, emotionele en fysieke blokkades op te ruimen. Het helpt je dus om oude pijn los te laten. Werken met de Journey-methode is geschikt voor iedereen vanaf vijf jaar, die inzicht wil in thema’s en diepgewortelde patronen in zijn of haar leven. Denk aan emotionele gebeurtenissen, trauma’s, fysieke pijn, gedragspatronen, relaties, stress, fobieën, burn-out, depressie en nog veel meer.

De eerstvolgende evenementen

  • 2, 3 & 4 december: drie-daagse Journey Intensive

The-journey-met-Brandon-Bays

De Journey

Introductieavond De Journey

3-daagse Journey intensive

Hoe de Journey jou gaat helpen

Veel Gestelde Vragen

Het team van De Journey

Dit is wat anderen zeggen

Impressiefoto´s

De Journey

De Journey-methode, ofwel De Helende Reis, is een eenvoudige en krachtige methode die bijdraagt bij aan je algehele welzijn. Sommige ervaringen in je leven zijn niet goed verwerkt. Daardoor worden herinneringen en onderdrukte emoties vastgehouden in het lichaam. Dit kan uiteindelijk leiden tot emotionele en zelfs fysieke problemen. Door met deze methode te werken, ben je in staat om mentale, emotionele en fysieke blokkades op te ruimen. Het helpt je dus om oude pijn los te laten.

Voor wie is de Journey-Methode geschikt?

De Helende Reis is geschikt voor iedereen vanaf vijf jaar, die inzicht wil in thema’s en diepgewortelde patronen in zijn of haar leven. Denk aan emotionele gebeurtenissen, trauma’s, fysieke pijn, gedragspatronen, relaties, stress, fobieën, burn-out, depressie en nog veel meer.

De Journey-methode is ontwikkeld door Brandon Bays en is gebaseerd op wetenschappelijk inzicht.

Brandon-Bays---De-helende-reis Bettina-Hallifax---De-helende-reis

Introductieavond De Journey

Brandon Bays, best-seller auteur en grondlegger van de Journey, en Bettina Hallifax , pionier van de Journey, nodigen je uit voor een bevrijdende avond van de Journey. Door middel van geleide meditaties, oefeningen en lezingen is het een avond vol inspiratie, inzicht en transformatie. De avond wordt volledig vormgegeven op basis van de behoeften van de aanwezige deelnemers en is daarmee uniek. Er komen onderwerpen aan de orde als gezondheid, relatie-uitdagingen, traumatische ervaringen, verslaving, emotionele blokkades, zelfvertrouwen en negatieve gewoontes. Deze avond stelt je in staat om jouw eigen helende reis te ontdekken en te beginnen. Om zo het maximale uit jezelf te halen en je leven te leven in vrijheid, spontaniteit, plezier en innerlijke rust.

Op deze avond is iedereen welkom: beginners, gevorderden, vrienden, kennissen, jongeren en ouderen. Zorg dat je erbij bent en reserveer nu.

Datum: 28 september 2016
Inloop: 18.30 – 19.30
Lezing: 19.30 – 21.00
Locatie: Amsterdam
Bijdrage: € 15

Dit evenement is zeer waarschijnlijk snel uitverkocht. Ruim van te voren je plaats reserveren is dus aan te raden. Klik hier voor reservering.

 

3-daagse Journey intensive

De Journey Intensive biedt je de uitgelezen kans om diepgaand te ervaren wat de Journey voor jou gaat betekenen. Drie dagen waarin je volledige aandacht hebt voor je eigen ontwikkeling. Drie dagen waarin je groeit en je vrijmaakt van emotionele blokkades en oude gewoontes. Drie dagen Journey en je leven zal op allerlei vlakken verrijkt zijn met vrijheid, liefde, verbinding, plezier en spontaniteit.

Datum: 2 – 4 december
Locatie: Amsterdam

Meld je nu aan en wees gegarandeerd van je plaats!

Klik hier voor directe aanmelding

Brandon-Bays-Impressie---De-helende-reis-1

DAG 1

Leer emotionele blokkades los te laten voor innerlijke heling

Tijdens je emotionele helende reis ga je diepgewortelde emotionele blokkades ontdekken, die je tot nu toe hebben tegengehouden in het leven. Ook krijg je de mogelijkheid om onderdrukte celherinneringen vrij te laten. Deze herinneringen kunnen de oorzaak zijn van fysieke ziekten of emotionele afsluiting.

Brandon-Bays-Impressie---De-helende-reis-2

DAG 2

Onderga een fysiek proces om je lichaam te genezen

Je ondergaat een fysieke journey die erop gericht is om oude celherinneringen te ontdekken en vrij te maken. Deze herinneringen zijn de oorzaak geweest van fysieke aandoeningen of ongezonde spanning in het lichaam. Een ongelooflijk krachtige en bijzondere dag.

Brandon-Bays-Impressie---De-helende-reis-3

DAG 3

Leer geavanceerde Journey-technieken voor diepgaande heling

De technieken die je op deze dag leert zijn zo transformerend dat het je in staat stelt tot diepgaande vergeving op cellulair niveau. Je heelt van trauma’s uit het verleden, fysieke aandoeningen en emotionele afsluiting. Pluk dagelijks de vruchten van dag 3 van de Journey.

Hoe kan de Journey jou helpen?

Emotioneel balans - Brandon Bays - Helende reis

Emotioneel Balans

Je hebt het gevoel dat je vast zit of dat er meer is in het leven

Houd je jezelf tegen om de beste versie van jezelf te zijn? De Journey Intensive helpt je om je opnieuw te verbinden met je volledige potentieel. Het bevrijdt je van vastgeroeste overtuigingen en emotionele blokkades waar je je wellicht niet eens bewust van bent. Terwijl je je vastgeroeste overtuigingen achter je laat, ben je in staat om met onvoorwaardelijke liefde en acceptatie te genieten van innerlijke vrijheid.

Fysieke gezondheid - Brandon Bays de Helende reis

FYSIEKE GEZONDHEID

Je hebt last van je gezondheid, ziekte of fysiek ongemak

De Journey Intensive heeft duizenden mensen geholpen om af te komen van ziekte en “ongeneeslijke” ziektes en aandoeningen. Als je te maken hebt met gezondheidsklachten, geeft de Journey Intensive je praktische handvatten om je lichaam en geest te genezen op een diep cellulair niveau. Het is geen snelle oplossing, maar een verandering in je manier van leven waar je de rest van je leven baat bij hebt.

Depressie - Brandon Bays De Helende Reis

Depressie

Angst, stress of depressie speelt een centrale rol in je leven

De methoden die met je worden gedeeld tijdens de Journey intensive hebben mensen geholpen met depressie, angst, fobieën, stemmingsstoornissen, obsessief-compulsieve stoornissen en allerlei andere emotionele uitdagingen. Jouw emotionele welzijn is een keuze. Je kunt ervoor kiezen om negatieve baggage, die je tegenhoudt om gelukkig te zijn, op te ruimen. Je kan je levensomstandigheden niet veranderen, maar de wijze waarop je ermee omgaat wel.

Relaties - Brandon Bays - De helende reis

Relaties

Je wilt meer bevredigende en gelukkige relaties

De relaties die we met anderen hebben zijn een reflectie van de relatie die we met onszelf hebben. De Journey Intensive heeft mensen met uiteenlopende relatie-uitdagingen geholpen; van het oplossen van diepgewortelde huwelijksproblemen en het afscheid nemen van negatieve invloeden tot het leren aangaan van diepgaande verbinding.

Spiritueel groeien - Brandon Bays - De helende reis

Spiritueel groeien

Je zoekt nog steeds naar je ongekende potentieel

De Journey Intensive is voor mensen die bereid zijn om tegemoet te treden van datgene wat ze tegenhoudt in het leven. Het is voor mensen die de waarheid zoeken en niet langer willen schuilen of zich klein willen houden. Als je klaar bent om je mouwen op te stropen en aan het werk te gaan, zul je een diepgaand niveau van bewustzijn en bevrediging ervaren.

Welvaart en financieel succes

Stel jij welvaart gelijk aan het recht om er te zijn?

De Journey Intensive geeft je concrete handvatten om je los te maken van de blokkades die je tegenhouden om financiële vrijheid te ervaren. Als je eenmaal je beperkende overtuigingen ten aanzien van welvaart, geld en financieel succes opzij hebt geschoven, ga je met meer duidelijkheid, visie en brandstof op je doel af. Je zult meer succes hebben in je bedrijf of carrière en tegelijkertijd je relaties met collega´s, familie, vrienden en de samenleving verbeteren.

Werkt De Journey ook voor mij?

Moet ik iets delen met de groep of mijzelf presenteren voor de hele groep?

Is het noodzakelijk dat ik een vriend(in) of partner meebreng?

Is het goed als ik iemand meebreng naar het werk van De Journey?

Waarom zijn de werkdagen tijdens de training van De Journey zo lang?

Moet ik alle dagen aanwezig zijn tijdens de training van De Journey?

Kan ik ook een één-op-één sessie met Brandon Bays krijgen, zonder anderen erbij?

Wat is een Journey-proces?

Wie heeft er baat bij een Journey-proces?

Bij welke problemen of uitdagingen werkt De Journey?

Wat gebeurt er als ik tijdens De Intensieve 3-daagse Journey vastloop?

Hoe groot is de groep tijdens The Journey?

Brandon Bays

‘s Werelds meest inspirerende en innovatieve leraar op het gebied van lichaam-geest psychologie

Brandon Bays: de grondlegger van The Journey
Brandon ontwikkelde de methode, nadat bij haar een tumor ter grootte van een voetbal was geconstateerd. Ze heeft de methode vormgegeven door emotionele blokkades op te lossen en het lichaamseigen vermogen tot genezen te resetten. Haar genezingsproces is haar eigen Journey-proces geweest. De, door haar ontwikkelde, Journey-methode wordt sindsdien wereldwijd gebruikt en heeft al velen geholpen.

Diepere lagen
Brandon Bays luisterde intuïtief naar haar lichaam. Zichzelf en haar artsen verbazend, wist zij zichzelf hierdoor volkomen te genezen in slechts 6½ week. Geen medicijnen, geen operatie, geen pijn! De Journey-methode is het resultaat van voortdurende uitvoering op zichzelf. Met behulp van Brandon’s eigen persoonlijke ervaringen en observaties, is dit vernieuwde werk continu in ontwikkeling. Het originele werk is verfijnd tot elegante processen, die een positieve invloed hebben op alle gebieden van ons leven.

Wie je werkelijk bent
Na haar eigen genezing zette Bays haar ervaringen om in een methode, zodat ook anderen die Helende Reis konden maken. Sindsdien heeft zij duizenden mensen geholpen zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades. Allemaal volgens hetzelfde principe: vertrouwen en ontspanning, toestaan van emoties en confrontatie met jezelf. Laat alles los en hervind jezelf. Zodat je tot de ontdekking komt wie je werkelijk bent, wat jouw bron is, en wat de waarheid is van waaruit je verder kunt leven. Word je bewust van wie je werkelijk bent.

Bettina Hallifax

Inspirerend, liefdevol en authentiek

Bettina was één van de eersten die het volledige Journey-programma had afgerond in de beginjaren. Ze had niet alleen ervaren hoe diep zijzelf was geraakt door de kracht van de Journey en hoe dit haar leven had getransformeerd, maar ook bij haar cliënten was dit het geval. Ze voelde zich geroepen om dit bewustzijn van de Journey te verspreiden. Ze heeft vele jaren intensief samengewerkt met Brandon en heeft seminars geleid over de hele wereld. Bettina staat bekend om haar onbegrensde liefde, onvoorwaardelijke acceptatie, inspiratie, warmte en openheid.

Dit is wat de experts zeggen over de Journey


Deepak-Chopra

Best-Selling Auteur Dr. Deepak Chopra over De Journey-methode:
“Brandon Bays neemt je mee op een reis vol ongelooflijke inspiratie”

Dr. Deepak Chopra
Auteur van o.a. Zeven spirituele wetten van succesTony-Robbins

Ondernemer, auteur en spreker Tony Robbins over De Journey:
“Brandon Bays is een opmerkelijke persoonlijkheid, en haar verhaal van heling en verzoening laat zien tot wat de mens in staat is.”

Anthony Robbins
Ondernemer, auteur & motivational speaker John-Gray


John Gray, auteur van “Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus” over de Journey:
“Brandon´s inspirerende verhaal is het bewijs van de helende kracht die we allemaal in ons hebben.”

John Gray
Auteur van “Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus.”


Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact