Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Module 2: NLP Business Leadership Advanced

Opgeleid door de Grondleggers van NLP
Zakelijk NLP Door Internationaal Gecertificeerde Trainers
Deelnemers waarderen ons met een 8.7
Geaccrediteerde zakelijke NLP Opleidingen
Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond
Maak kennis met onze opleidingen

MEER INFORMATIE

Interesse in de Business Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis NLP informatieavond

VRIJBLIJVENDE OPTIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Module 2: NLP Business Leadership Advanced

De module NLP Business Leadership Advanced is het logische vervolg op de Basic-module en maakt de NLP Business Practitioner compleet. Je vervolgt je ontwikkeling op het gebied van NLP en persoonlijke en professionele groei. Met de modules sociale intelligentie, excellent communiceren en presenteren, high performance coaching en onderhandeling en conflicthantering werk je meer en meer van binnen naar buiten toe. Stond tijdens de Basic-module jouw eigen persoon centraal in de professionele ontwikkeling, tijdens de Advanced-module leer je hoe je jouw omgeving mee kunt nemen.
(Fotokrediet – Shutterstock)

Deelnemers aan het woord

Voor wie?

Toelatingseisen

Inhoud opleiding

Toetsing en certificering

Voor wie is de module NLP Business Leadership Advanced bedoeld?

NLP Business Leadership Advanced is gericht op professionals, zoals managers, vakspecialisten, consultants en ondernemers, die hun eigen functioneren naar een hoger niveau willen brengen of meer effect in hun omgeving willen brengen om zo de resultaten te bereiken die ze voor ogen hebben.

Iedere deelnemer:

– is gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen
– heeft een drive om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen
– is bereid om buiten de eigen comfort zone te treden
– bekleedt een positie waarin het omgaan met andere mensen centraal staat

De deelnemers zijn leidinggevenden, senior én junior, consultants, managers, vakspecialisten en ondernemers met een werkervaring van minimaal 2 jaar. De groepsgrootte is beperkt tot 14 deelnemers, waarmee we de maximale persoonlijke aandacht garanderen. Je werkt samen met deelnemers uit verschillende branches, met diverse functies en een uiteenlopende achtergrond in opleiding en ervaring. Zo leer je van elkaars inzichten en vergroot je je netwerk.

Toelatingseisen NLP Business Leadership Advanced

Voor het volgen van de module NLP Business Leadership Advanced bij UNLP gelden de volgende voorwaarden:

  • Je bent nieuwsgierig en je wilt graag leren, kortom: je staat open voor verandering
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als manager, consultant, leidinggevenden, vakspecialist of ondernemer
  • Je hebt de module NLP Business Leadership Basic afgerond 
  • Je hebt interesse in persoonlijke groei
  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau
De module NLP Business Leadership Advanced bestaat uit de volgende onderdelen:

Blok 1: Sociale Intelligentie II

In deze geavanceerde module Sociale Intelligentie ga je leren om te ontdekken wat iemand echt drijft, waardoor je effectiever wordt in het motiveren en inspireren van anderen. Je krijgt inzicht in de belangrijkste instrumenten die je als leider kunt inzetten voor het begrijpen en beïnvloeden van anderen. Hiermee ga je je vaardigheden als people manager, communicator, coach, performance manager, begeleider en inspirator optimaliseren.

Blok 2: Excellente Communiceren I

Veel communicatie gaat verloren tijdens het praten over zinloze en vage zaken. In deze module ga je leren om helder, effectief en actiegericht te communiceren via o.a. het metamodel, miltonmodel en Sleight of Mouth-patronen. Leer om op bewust en onbewust niveau te communiceren. Ontwikkel jezelf als een excellente communicator in coaching, gespreksvoering, het geven en ontvangen van feedback, mediation en het motiveren van jezelf en anderen.

Blok 3: Persoonlijk Leiderschap II / High performance coaching

Leer ‘state of the art’ NLP-interventies die direct te gebruiken zijn in het coachen, motiveren en inspireren van jezelf en anderen. Leer feedback geven aan medewerkers die zonder weerstand wordt geaccepteerd. Leer van NLP master coaches als Tony Robbins, John Grinder en Richard Bandler over o.a. moderne hypnose, stellen van vragen, taalpatronen en resultaat- en oplossingsgerichte interventies.

Blok 4: Excellent Communiceren en presenteren II

Of je nu een presentatie geeft, feedback geeft, mensen coacht, groep mensen traint of leiding geeft, jezelf professioneel en met charisma kunnen presenteren bepaalt 93 procent van je effectiviteit als communicator. In deze module komen we direct tot de kern en ga je leren om je boodschap snel en effectief over te brengen. Zo leer je om een groep te kunnen lezen, met zelfvertrouwen en charisma een presentatie te geven, gebruik te maken van onbewuste communicatie en de gemoedstoestand van je publiek van moment tot moment te veranderen.

Blok 5: Onderhandeling, conflictoplossing en mediation

Ontdek hoe je gemeenschappelijke belangen snel en doeltreffend kunt ontdekken en daarmee win-winsituaties kunt creëren. Leer om NLP instrumenten als perceptuele posities, rapport, criteria, metaprogramma’s, logische niveaus, kerntransformatie, metamodel, miltonmodel, sociaal panorama en waarnemingsposities vloeiend in te zetten en daarmee negatieve attitudes te neutraliseren, innerlijke conflicten op te lossen en doelen te stellen

Na afloop van de beide modules NLP Business Leadership Basic en NLP Business Leadership Advanced ontvang je het certificaat NLP Business Practitioner. Hiervoor dien je 90 procent aanwezig te zijn tijdens de opleidingsdagen.

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact

ACCREDITATIES

NVNLP IANLP ABNLP