Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

UNLP Locatie Drenthe

NLP Drenthe

De opleidingslocatie voor NLP in Drenthe & Groningen is Landgoed de Moere. Dit landgoed ligt midden in Drenthe en geeft je het gevoel dat je je midden in de natuur bevindt. Zelfs op regenachtige of winterse dagen kun je pauze houden op de veranda. In de tuinen en de bossen van het landgoed zijn verschillende oefenplaatsen gerealiseerd, waardoor je met mooi weer ook buiten aan de slag kunt.

De NLP Drenthe opleidingen die hier verzorgd worden zijn de volgende:

 

NLP Drenthe en de keuken

Er wordt goed voor je gezorgd wanneer je hier je NLP Drenthe opleiding volgt. De lunches worden met uitsluitend verse producten in eigen keuken bereid. Verse soepen, groene salades, er wordt gedacht aan zowel de vegetarische als de vleesetende mens. Brood komt van de lokale warme bakker, vlees van de lokale slager, de jam wordt door de buren zelf gemaakt, alles zo veel als mogelijk biologisch. Heb je zelf een dieet of een voedselallergie? Geef dit graag van te voren door zodat er speciaal rekening gehouden kan worden met jouw wensen. Dat doet de keukenbrigade graag!

 

Bereikbaarheid Landgoed De Moere

Bereikbaarheid Landgoed De Moere

Onze locatie is goed bereikbaar. Parkeren kan gewoon bij ons. Ook zijn we goed te bereiken met het openbaar vervoer. Reis je per trein, kies er dan voor om vanuit Assen met de treintaxi gebracht te worden. Je betaalt hier slechts 7 euro voor (gemiddeld). Je belt de treintaxi 1 uur voordat je aankomt: 0900-4002000. Mocht je met de bus willen komen, de bushalte ligt op 600 meter van de locatie (uitstappen bij de rotonde in Grolloo, vervolgens wandelen richting Papenvoort – BUS 21, rijdt tussen Assen en Emmen). Ons adres is: Oostereind 14, 9444 XD te Grolloo.

 

Overnachten

Deelnemers van NLP opleidingen in Drenthe komen vanuit heel Nederland en België. In de nabije omgeving zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden die wij kunnen aanraden. Ook wat budget betreft is er voor ieder wat wils. Dit is slechts een kleine selectie van mogelijkheden die de omgeving biedt. Op www.grolloo.com vind je meer overnachtingsmogelijkheden in het dorp Grolloo.

 

Een favoriet onder onze deelnemers. Een nette B&B met enkele kamers, goed verzorgd ontbijt en sanitair op de eigen kamer. De kamerprijs voor 1 persoon ligt op ongeveer 35 euro. De Suyderhof ligt vlakbij het Landgoed De Moere en kan goed per fiets of wandeling bereikt worden. De B&B heeft fietsen voor u klaar staan. In het Suyderhof is draadloos internet (gratis) aanwezig.

 

Gelegen vlak naast de twee horeca-gelegenheden van Grolloo: Pension de Lindenhof. Het pension heeft zowel een vakantiewoning als een zestal kamers. De kamers zijn eenvoudig ingericht, met eigen sanitair en TV. Beneden is een “huiskamer” ingericht waar je aan het einde van de dag nog wat kunt bijkomen. De kamerprijs voor een 1-persoons kamer ligt op ongeveer 44,50 euro. Mocht je 2 nachten of langer verblijven, geef dan door dat je bij UNLP opleiding hebt. Je betaalt dan 39,50 per nacht. Pension de Lindenhof ligt vlakbij het landgoed. In het pension is draadloos internet (gratis) aanwezig.

 

Deze B&B ligt net buiten het dorp Grolloo, door het Dagblad van het Noorden als favoriete-B&B benoemd. Er zijn vier nette kamers, zeer goed verzorgd ontbijt. De kamerprijs voor 1 persoon ligt op 30 euro per nacht. Er is een gedeelde badkamer en toilet. Voor de gasten is er een zitkamer aanwezig met koffie- en theefaciliteit. In de Kalverhemsheugte is draadloos internet (gratis) aanwezig.

 

Op zes kilometer afstand ligt Bospark de Lunsbergen, een prettig vakantiepark met compleet ingerichte chalets en bungalows. Vooral in het laagseizoen zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. De prijzen varieren dan van 80 tot 195 euro voor een week.

 

UNLP – Instituut voor Communicatie en Persoonlijke Ontwikkeling

Landgoed De Moere

Oostereind 14

9444 XD GROLLOO