Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl
Deelnemers waarderen ons met een 8.7
Geaccrediteerde NLP Opleidingen
Opgeleid door de Grondleggers van NLP
Internationaal Gecertificeerde Trainers
Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond
Maak kennis met onze opleidingen

Meer informatie

Interesse in een NLP Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Informatieavond

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis NLP-informatieavond.

Vrijblijvende optie

Interesse in een NLP Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

NLP Opleiding

Heb je interesse in NLP en wil je een NLP opleiding gaan volgen? Dan ben je aan het juiste adres. UNLP biedt je de meest uitgebreide NLP opleiding aan in allerlei varianten. Met de NLP Practitioner opleiding van UNLP ben je verzekerd van een volledig geaccrediteerde NLP opleiding op het hoogste niveau en met veel persoonlijke begeleiding.

Wat is NLP?
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een verzameling van mentale technieken gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. NLP wordt inmiddels ingezet door miljoenen mensen om zelfvertrouwen te vergroten, angsten en onzekerheid te verminderen, meer passie en inspiratie te ontwikkelen en de impact van communicatie te vergroten.

Wat kan ik na een NLP opleiding?
Na een NLP opleiding heb je van de beste trainers in het vakgebied geleerd om controle te krijgen over je brein. Je weet wat je voelt, doet en denkt. Je bent concreet aan de slag gegaan met persoonlijke thema’s, uitdagingen of doelen én je bent in staat om zelfstandig NLP technieken uit te voeren.

Hoe ziet het traject eruit?
Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een NLP opleiding, begin je bij de basis: de NLP Practitioner opleiding. Deze opleiding is in verschillende varianten te volgen, van weekendopleiding tot intensieve weekopleiding. Ben je geïnteresseerd in een zakelijke NLP opleiding? Dan is de NLP Business Practitioner een goede eerste stap. Een logische vervolgstap is de NLP Master Practitioner opleiding. Ook kun je na een NLP (Business) Practitioner een Master Coach of NLP Trainer opleiding volgen.

Waarom UNLP?
UNLP is het grootste en meest succesvolle NLP instituut in Nederland. En dat is niet voor niets. De trainers worden voortdurend zelf opgeleid door de grondleggers van NLP en zijn daarmee volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij UNLP volg je niet alleen een opleiding, want met een ‘levenslang abonnement’ heb je toegang tot het grootste netwerk van experts op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het volgen van een opleiding geeft je bovendien toegang tot professioneel audio- en videomateriaal, hand-outs en syllabi en een online community van collega cursisten. 

 

Persoonlijk contact?
Wil jij je ook verder ontwikkelen op dit gebied, zodat je deze nieuwe inzichten kunt toepassen in bijvoorbeeld je privéleven of op je werk? Lees dan op deze pagina meer over de verschillende opleidingen en vraag een brochure aan over de NLP opleiding die jou aanspreekt. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met studentsupport 
via of 020-261 07 07
Persoonlijk contact?
Wil jij je ook verder ontwikkelen op dit gebied, zodat je deze nieuwe inzichten kunt toepassen in bijvoorbeeld je privéleven of op je werk? Lees dan op deze pagina meer over de verschillende opleidingen en vraag een brochure aan over de NLP opleiding die jou aanspreekt. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met studentsupport 
via of 020-261 07 07

 

Onze NLP opleidingen

Workshops en trainingen

Keuze uit verschillende opleidingen

Een NLP opleiding bij UNLP biedt je de mogelijkheid tot in- en doorstromen op allerlei niveaus. Daarnaast zijn er kortere opleidingen, trainingen en zelfs workshops. Maak gebruik van de tabbladen op deze pagina voor een korte uitleg. Lijkt een opleiding je interessant en wil je graag meer weten? Klik dan door op de tabjes voor meer informatie!

Basisopleiding

Vervolgopleiding

Post Master Opleidingen

NLP Training / NLP Cursus

NLP Business Practitioner

UNLP biedt verschillende vormen van de 18-daagse NLP Practitioner opleiding aan: een weekend-variant, een doordeweekse-dag, een intensieve variant en een zomervariant.. Iedere opleidingsvariant leidt op tot Internationaal Gecertificeerd NLP Practitioner (IA-NLP, NVNLP & ABNLP-erkend)

Het logische vervolg op de NLP Basisopleiding (NLP Practitioner Opleiding) is de NLP Master Practitioner. Deze erkende vervolgopleiding kent ook verschillende varianten: een weekendvariant, een intensieve variant en een zomervariant.

Heb je de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner met succes afgerond, dan kun je doorstromen naar het volgende niveau.

  • NLP Master Coach Opleiding: Als enige instituut in Nederland zijn wij door de ABNLP geaccrediteerd om de hoogste NLP Coachopleiding te verzorgen: NLP Master Coach®. Het is een unieke en hoogwaardige NLP Coachopleiding die je in staat stelt de hoogste resultaten te bereiken bij je cliënten.
  • NLP Hypnose Opleiding: deze 4-daagse opleiding is een verdieping in hypnose bedoeld voor NLP Master Practitioners.
  • NLP Trainersopleiding: UNLP bied je de mogelijkheid om de IANLP-erkende NLP Trainersopleiding te volgen.
  • TimeLine Therapy Practitioner: deze 4-daagse workshop is geschikt voor NLP Practitioners, Master Practitioners en Master Coaches, die het leven van zichzelf en/of hun cliënten in korte tijd een enorme boost willen geven.
  • New Code NLP: Een vierdaagse workshop waarin je talloze vernieuwende technieken leert. Centraal bij deze technieken is het werken met het lichaam en het onbewuste, om optimale gemoedstoestanden te verankeren in het hele systeem.
  • Nascholingsdagen: na je opleiding zijn er diverse mogelijkheden om je kennis bij te houden en te verdiepen. Lees hier meer over de opties.
  • NLP Business Practitioner: deze 18-daagse training is verdeeld in twee modules: NLP Business Leadership Basic en NLP Business Leadership Advanced. Je kunt eerst starten met de Basic-module voordat je de gehele opleiding gaat doen. Het gehele opleidingsprogramma is gericht op professionals, vakspecialisten, ondernemers, managers die NLP willen gaan toepassen voor hun professionele groei en ontwikkeling.
  • NLP Business Leadership Basic: 8-daagse training in Amsterdam
  • NLP Business Leadership Advanced: 10-daagse training in Amsterdam

Wat anderen zeggen

Video-recensies van de NLP-opleidingen (Klik om uit te klappen)

Deelnemers aan het woord

Natalia van der Zalm
Volgde de NLP Master Practitioner Weekendopleiding

“NLP geeft mij congruentie in hoe ik mij voel, hoe ik denk en hoe ik mij vervolgens gedraag.”

Manon Brinkman
Volgde de NLP Practitioner Intensief

“De eerste dagen hadden meteen een spectaculair effect. Ik werk als loopbaanadviseur en ik kon direct dingen toepassen”

Michiel de Ruiter
Volgde de NLP Master Coach

“Ik ben verantwoordelijk voor de marketing, sales en  consultancy-organisatie. In mijn functie gebruik ik NLP dagelijks in de communicatie met klanten en medewerkers.”