Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Training & Cursus: Effectief Beïnvloeden in 1 dag

Deelnemers waarderen ons met een 8.7
Geaccrediteerde NLP Opleidingen
Opgeleid door de Grondleggers van NLP
Internationaal Gecertificeerde Trainers
Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond
Maak kennis met onze opleidingen

MEER INFORMATIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond

VRIJBLIJVENDE OPTIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Training & Cursus: Effectief Beïnvloeden in 1 dag

Effectief beïnvloeden in 1 dag

Wil jij je impact vergroten? Je overtuigingskracht maximaal benutten? Je beïnvloedingsvaardigheden op de juiste manier inzetten? Weten hoe je anderen op een respectvolle manier overtuigt van jouw ideeën? En draagvlak creëren gebruikmakend van je eigen kracht met respect voor anderen? Maak dan kennis met de training Effectief beïnvloeden in 1 dag.

In deze 1 daagse training zal je kennis, inzicht en vaardigheden ontwikkelen waarmee je effectief kunt beïnvloeden en sturen. Deze 1 daagse training is aan te raden aan iedereen die regelmatig in situaties argumenten moet onderbouwen en verdedigen om naar een resultaat toe te werken.

 

In werksituaties kan het wel eens een uitdaging zijn om anderen mee te krijgen, beïnvloeden is een belangrijke vaardigheid in de samenwerking met anderen. Master trainers Marcel Meijlink en Vincent van der Burg nemen je mee op een reis waarin ze de meest succesvolle technieken, tips en trucs met je delen. Hoe werkt invloed, hoe werkt ons brein en wat heb je nodig om anderen te overtuigen? Het komt allemaal aan bod in deze unieke 1 daagse training.

 

Wat levert deze dag jou op?

Jouw trainers

voor wie?

Neem gratis iemand mee!

waar en wanneer

Wat levert deze dag jou op?

  • Je krijgt inzicht in -en vergroten van je cirkel van invloed.
  • Je versterkt je beïnvloedingvaardigheden.
  • Je leert kleine interventies met grote impact.
  • Je ontdekt nieuwe doelen en nieuwe mogelijkheden.
  • Je ervaart meer ontspanning en meer richting voor jezelf én voor de belangrijke mensen om je heen.

Tijdens de training Effectief beïnvloeden in 1 is er veel te leren. Op deze dag maak je kennis met krachtige beïnvloedingtechnieken.

 

De 7 stappen in succesvol beïnvloeden:

Jouw Trainers

Alle trainers van UNLP zijn persoonlijk opgeleid door de grondleggers van NLP, waaronder Richard Bandler en John Grinder. Je bent hierdoor gegarandeerd van de hoogste kwaliteit met trainers die weten waar ze het over hebben. Voor de training -Effectief Beïnvloeden in 1 dag- hebben we twee toptrainers geselecteerd die garant staan voor een dag met plezier, inspiratie en transformatie.
Marcel Meijlink UNLP
Marcel Meijlink
Marcel is Internationaal gecertificeerd NLP trainer en heeft al meer dan 10 jaar ervaring als coach en trainer. Na zijn studie vrijetijdskunde op de Hoge School van Rotterdam heeft hij uiteenlopende managementfuncties bekleed en ruimschoots ervaring opgedaan als leidinggevende, mentor en adviseur. Marcel heeft talloze mensen succesvol begeleid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, op individueel, team- en organisatieniveau. Samen met Vincent is Marcel oprichter van UNLP.

Vincent van der Burg - UNLPVincent van der Burg
Vincent is internationaal gecertificeerd NLP trainer, Master Coach Trainer, ontwikkelaar en auteur in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Hij studeerde Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en aan de prestigieuze London School of Ecnomics (LSE). Zijn specialisatie was op het vakgebied van “behavioral economics” en economische psychologie waarin het onbewuste en veelal irrationele menselijk gedrag centraal staat. Daarna heeft hij psychologie gestudeerd en is hij gepromoveerd aan de Amerikaanse Institute of Transpersonal Psychology (ITP). Zijn proefschrift schreef hij over de eigenschappen van hoog ontwikkelde mindsets en de invloed daarvan op het denken, doen en voelen.

Voor wie?

De training Effectief beïnvloeden in 1 dag is bestemd voor professionals die hun invloed in verschillende situaties willen vergroten. Ondernemers, zzp-ers, managers, consultants, leidinggevenden, salesmanagers, accountmanagers, adviseurs, HRM medewerkers, mediators, docenten en mensen die hun overtuigingskracht willen versterken.

Neem gratis iemand mee!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Voor ieder kaartje dat je koopt mag je gratis iemand anders meenemen. Op onze kosten. Vermeld bij je aanmelding dat je iemand meeneemt en je betaalt slechts €95. Wil je met 4 mensen komen, dan betaal je slechts voor 2 personen. Kom je met 6 mensen, dan betaal je slechts voor 4 personen. Etc. Neem dus gerust je partner, kinderen, vrienden, familie of collega´s mee naar deze dag.

Kom je met 2 mensen? Je betaalt slechts voor 1 persoon
Kom je met 4 mensen? Je betaalt slechts voor 2 personen
Kom je met 6 mensen? Je betaalt slechts voor 4 personen
Kom je met 8 mensen? Je betaalt slechts voor 6 personen

Informeer naar de mogelijkheden wanneer je met meer dan 10 personen wilt komen bij marieke@unlp.nl

Waar en wanneer ?

 

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact