Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

NLP Master Coach Opleiding

Deelnemers waarderen ons met een 8.7
Geaccrediteerde NLP Opleidingen
Opgeleid door de Grondleggers van NLP
Internationaal Gecertificeerde Trainers
Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond
Maak kennis met onze opleidingen

MEER INFORMATIE

Interesse in de NLP Master Coach Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond

VRIJBLIJVENDE OPTIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

NLP Master Coach Opleiding

Deze unieke gecertificeerde 20-daagse NLP Master Coach opleiding met dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink stelt je in staat om snel en blijvend een transformatie bij je cliënt, patiënt of medewerker te bereiken. Het is de hoogst beschikbare opleiding in Nederland op het gebied van NLP-coaching. Als zodanig is de opleiding geaccrediteerd door o.a. de NVNLP, ABNLP en de BATC.

In de opleiding leer je datgene wat nodig is om je cliënt te helpen een verschil in hun leven te maken: inzichten, kennis, verander-strategieën en transformatieprocessen. Dit is niet een reguliere opleiding. Deze opleiding is alleen toegankelijk voor NLP Master Practitioners die zichzelf willen ontwikkelen en het hoogste resultaat willen bereiken. Met zichzelf en bij hun cliënten. Ben je al werkzaam als coach dan zul je met nieuwe technieken en inzichten je vaardigheden tot een aanzienlijk hoger niveau brengen.

Nu ook toegankelijk voor NLP’ers die bij een ander (erkend) instituut hun NLP Practitioner hebben gevolgd! 

Deelnemers aan het woord

EERSTVOLGENDE OPLEIDINGEN

NULL
Als je NLP opleiding intypt op Google vind je een woud aan NLP-instituten. Wat zorgt voor een goed instituut? En waar moet een goede NLP opleiding aan voldoen? Dr. Vincent van der Burg legt je uit waar je op moet letten

DOWNLOAD E-BOEK


Algemeen

Toelatingseisen

Voor wie?

Inhoud opleiding

Toetsing en certificering

NLP en coaching

Het vak van Coach is de afgelopen jaren enorm aan populariteit toegenomen. Ook in de toekomst zal de vraag naar deskundige en effectieve coaches alleen maar stijgen. Een NLP Master Coach heeft de meest geavanceerde NLP technieken en vaardigheden tot zijn beschikking om de cliënt te helpen gewenste veranderingen door te voeren.


Studiebelasting

Naast het volgen van de verplichte opleidingsdagen wordt het volgende van je verwacht:

 • wekelijks 1 tot 2 coachingsgesprekken met cliënten. Beschik jezelf niet over de nodige cliënten, dan zijn deze te verkrijgen via UNLP (zogenaamde “10-tjes cliënten)
 • maandelijkse intervisiebijeenkomst met mede-deelnemers
 • per 2 maanden 1 supervisiebijeenkomst met trainers
 • wekelijks 1 tot 2 uur voor doornemen leesmateriaal, huiswerk, rapportage, etc.

Extra

Je ontvangt alle benodigde (vrij te gebruiken) coachingsformulieren, schema’s en cliënt-materiaal! Tevens is dit materiaal vrij te gebruiken, ook ná de opleiding.


Versneld NLP Master Coach Traject

Wil je in 1 jaar tijd van NLP Practitioner naar NLP Master Coach? Dit is mogelijk: je start dan in oktober/november met de NLP Practitioner Intensief en volgt in januari de NLP Master Practitioner Intensief. Je kunt dan in maart starten met de Master Coach-opleiding. Indien je je inschrijft voor meerdere opleidingen tegelijkertijd ontvang je bovendien een extra combinatiekorting.

Toelatingseisen NLP Master Coach

Voor het volgen van de internationaal gecertificeerde NLP Master Coach-opleiding bij UNLP gelden de volgende voorwaarden:

 • Een afgeronde en erkende NLP Practitioner
 • Een afgeronde en erkende NLP Master Practitioner
 • Je hebt interesse in NLP en wilt jezelf verder ontwikkelen. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groeiproces.
 • Je hebt een MBO/HBO werk en denkniveau.
 • Je wilt je verder ontwikkelen tot Master Coach (of deelaspecten toepassen in je beroepsveld) en de inzichten en vaardigheden verkrijgen die je daarbij kunt toepassen.
 • (Op verzoek) Een motivatiegesprek met een van de trainers
Deze Post Master-opleiding is met name bedoeld voor een ieder die mensen aanstuurt of begeleidt of dit wil bij zichzelf gaan ontwikkelen. Dit kan zowel in één op één-situaties in groepen/relaties, zowel gericht op persoonlijke ontwikkeling alswel professionele ontwikkeling.
Denk hierbij aan trainers, coaches, managers, leidinggevenden, zorgverleners, counsellers, fysiotherapeuten, docenten en consultants. Daarnaast kan de opleiding gevolgd worden voor een ieder die zich verder wil verdiepen in zijn of haar eigen persoonlijke ontwikkeling.

De opleiding bestaat uit drie modules die je afzonderlijk van elkaar kunt volgen

 1. NLP Master Coach – Kernmodule (13 dagen)
 2. NLP Hypnose Certificatie – module (3 dagen)
 3. NLP Timeline Therapy Practitioner – module (4 dagen)
Voor iedere module ontvang je een (deel)certificaat. Bij het volgen van alledrie de modules ben je Internationaal Gecertificeerd NLP Master Coach.
Wil je de modules los van elkaar volgen? Dat is mogelijk. Bij de praktische informatie van iedere module vind je de deelnemersbijdrage van de afzonderlijk te volgen module.

1. NLP Master Coach – Kernmodule

De eerste 13 dagen omvatten de kern van de NLP Master Coach-opleiding. In deze module ontwikkel je de vaardigheden en kennis die je in staat stellen om snel en effectief resultaat te boeken bij cliënten. Het is het hart van de opleiding!

Na deze module ben je in staat om zelfstandig krachtige interventies uit te voeren op het niveau van overtuigingen, missie, waarden, gedrag en emoties.

Na deze module ben je in staat om o.a. interne conflicten op te sporen, destructieve relaties aan te pakken en (onbewuste) weerstand op een blijvende manier weg te nemen.

Je krijgt inzicht in menselijke processen en ontwikkelt vaardigheden om in te zetten op thema’s op het gebied van: gezondheid / werk / relaties / carriere / spiritualiteit / familie. Net als de andere modules kan ook deze module afzonderlijk gevolgd worden.

2. NLP Hypnose Certificatie-module

In de 3-daagse gecertificeerde NLP hypnose module breng je je hypnosevaardigheden en kennis op een hoger niveau. Terwijl je in de NLP Master Practitioner de fijne kneepjes hebt geleerd van Ericksoniaanse hypnose, was deze vooral gericht op NLP taalpatronen.

In de NLP Master Coach-module ben je in staat om mensen op een krachtige, snelle en respectvolle wijze onder hypnose te brengen.

Zo leer je een palet van concrete technieken en vaardigheden om het gewenste veranderwerk –met behulp van NLP technieken- in te zetten. Iedere module van de Master Coach-opleiding kan als zelfstandig onderdeel gevolgd worden.

3. NLP Timeline Therapy Practitioner – module

In de gecertificeerde 4-daagse Time Line Therapy – module leer je een verzameling van technieken die je in staat stelt om emotionele balans in het leven van jezelf en van je client te krijgen.
Time Line Therapy richt zicht vooral op het neutraliseren van ongewenste emotionele reacties, zoals boosheid, verdriet, (chronische) angst, maar ook op het loslaten van beperkende overtuigingen en wegnemen van negatieve gedachten.

De combinatie van NLP en Time Line Therapy is uniek en zorgt voor snelle en blijvende verandering.

Toetsing NLP Master Coach Totaal

Om in aanmerking te komen voor het certificaat van de NLP Master Coach-opleiding dien je succesvol de volgende toetsing af te leggen:

Kernmodule

 • Je voert 5 coachingstrajecten met werkelijke cliënten waarover je gespreksverslagen inlevert. De cliënten vullen een evaluatie over jou als coach in. Beschik jezelf niet over de nodige cliënten, dan zijn deze te verkrijgen via UNLP (zogenaamde “10-tjes cliënten)
 • Je voert een coachtraject met een collega-deelnemer. Over dit traject schrijf je een persoonlijk reflectieverslag.
 • Je legt een theorie-examen af.
 • Je bent aanwezig bij de supervisie-avonden, waar inhoudelijk ingegaan wordt op jouw verschillende coachingstrajecten.
 • Daarnaast is volledige deelname aan de opleiding en intervisie onderdeel van de toetsing.

Timeline Therapy Practitioner-module

 • Je krijgt aan het einde van het opleidingsweekend een thuisopdracht in de vorm van een timeline-coachingssessie. Deze sessie neem je op en lever je in.
 • Je bent alle opleidingsdagen aanwezig.

Hypnose-module

 • Je krijgt aan het einde van het opleidingsweekend een thuisopdracht in de vorm van een hypnose-coachingssessie. Voor deze opdracht schrijf je een hypnosescript en je voert dit script vervolgens uit. Deze sessie neem je op en lever je in.
 • Je bent alle opleidingsdagen aanwezig.

Klik hier voor het complete examenreglement/protocol


Certificaat

Wanneer de toetsing succesvol is afgelegd ontvang je per module een deelcertificaat. Tevens ontvang je, bij het behalen van alle modules, het certificaat tot NLP Master Coach van de American Board of NLP (ABNLP). Dit certificaat wordt erkend door o.a. BATC, VIV en NOBCO/EMCC (in aanvraag).

Kies jouw NLP opleiding en bekijk alle praktische informatie

NLP Timeline Therapy – module

NLP Timeline Therapy wordt sinds 1986 ingezet als een unieke en uitermate krachtige ...

Bekijk NLP Timeline Therapy – module

NLP Master Coach – Kernmodule

De eerste 13 dagen omvatten de kern van de NLP Master Coach-opleiding. In deze module ...

Bekijk NLP Master Coach – Kernmodule

NLP Hypnose Certificatie-module

De 4-daagse gecertificeerde NLP hypnose module is een onderdeel van de Master Coach ...

Bekijk NLP Hypnose Certificatie-module

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact

ACCREDITATIES

BATC NVNLP IANLP ABNLP CRKBO LVNG