Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

NLP Training & Cursus: NLP in 1 dag

Deelnemers waarderen ons met een 8.7
Geaccrediteerde NLP Opleidingen
Opgeleid door de Grondleggers van NLP
Internationaal Gecertificeerde Trainers
Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond
Maak kennis met onze opleidingen

MEER INFORMATIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond

VRIJBLIJVENDE OPTIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

NLP Training & Cursus: NLP in 1 dag

Tijdens NLP in 1 dag ga je met één van onze NLP-trainers op een reis van NLP waarin zij de meest succesvolle NLP technieken, tips en trucs met je delen.

NLP technieken, tips en trucs die je verder gaan helpen om meer vrijheid te creëeren in je denken, doen en voelen. Eenvoudig, direct toepasbaar en resultaatgericht! NLP in 1 Dag is een NLP training voor iedereen. Met of zonder ervaring in NLP of persoonlijke groei.
Dit is wat je in ieder geval gaat leren:

 • De kracht van visualisatie
 • De geheimen van het stellen én bereiken van doelen
 • Wat NLP écht is (en wat niet!)
 • Leer beter communiceren en verbinding aangaan
 • Ontdek je innerlijke drijfveren en levensmissie
 • Leer om krachtgevende overtuigingen bij jezelf te installeren
 • Integreer NLP in je dagelijkse leven
 • Creëer meer zelfvertrouwen in situaties dat je het nodig hebt
 • NLP communicatiemodel: NLP en communicatie in vogelvlucht
 • Ontdek hoe lichaamshouding gekoppeld is aan je emoties
 • De kracht van perspectief
 • En veel meer….

nlp in 1 dag

Wat ga je leren?

de trainers

Nodig gratis anderen uit!

waar en wanneer

voor wie?

Wat ga je leren?

Geen saaie lezingen of eindeloze theorieën. In de – NLP in 1 Dag –  is er volop beweging en actie. Je gaat leren wat NLP is door te doen en te ervaren. Na 1 dag van deze NLP training ben je vol inspiratie en motivatie. Je gaat naar huis met concrete handvatten en tips die je direct kunt inzetten in de dagelijkse praktijk.  NLP in 1 dag: een NLP training waar we je de 100% garantie geven dat het je verwachtingen overstijgt.

 

 1. TECHNIEKEN VOOR PERSOONLIJKE GROEI
  Talloze mensen hebben al geprofiteerd van krachtige NLP technieken. Voor bijvoorbeeld het creëren van meer zelfvertrouwen of het installeren van krachtige overtuigingen. In de NLP Training & Cursus: “NLP in 1 Dag” ga je kennismaken met het beste van het beste van deze NLP technieken. Door middel van demonstraties en het zelf oefenen van NLP technieken leer je de kracht en het effect van NLP technieken.
 1. INZICHTEN VOOR COMMUNICATIE
  Voor een groot deel van onze tijd communiceren we met anderen. Het verbeteren van je communicatie met NLP levert direct zichtbaar resultaat op. In te zetten bij je partner, collega´s, vrienden en familie. Tijdens de NLP Training & Cursus: “NLP in 1 Dag” doe je direct inzichten op om de communicatie met anderen fundamenteel te verbeteren. Voor meer verbinding met anderen én jezelf.
 1. TIPS EN TRUCS VOOR SNELLE VERANDERING
  We draaien er niet om heen met veel gepraat en theorieën die uiteindelijk in de praktijk niet blijken te werken. Tijdens de NLP Training & Cursus: “NLP in 1 Dag” staan snelle trips en trucs centraal. Je zult het effect ervan direct op de dag zelf ervaren.
 1. MIND BODY CONNECTIE
  NLP gaat niet alleen over hoe we ons brein voor ons kunnen laten werken. Dat is slechts een deel van waar NLP over gaat. Het lichaam speelt een belangrijke rol in hoe we ons voelen, wat we denken en doen. Vandaar dat je tijdens NLP Training & Cursus: “NLP in 1 Dag” ervaart hoe lichaam en geest met elkaar is verbonden én hoe je daar gebruik van kunt maken in het creëren van vrijheid in je denken, doen en voelen.
 Wie zijn de trainers?
Alle trainers van UNLP zijn persoonlijk opgeleid door de grondleggers van NLP, waaronder Richard Bandler en John Grinder. Je bent hierdoor gegarandeerd van de hoogste kwaliteit met trainers die weten waar ze het over hebben. Voor de NLP training -NLP in 1 dag- hebben we twee toptrainers geselecteerd die garant staan voor een dag met plezier, inspiratie en transformatie.
Marcel Meijlink UNLP
Marcel Meijlink
Marcel is doorziend, uitdagend en humorvol. Met zijn unieke stijl weet hij het beste van de ander naar boven te halen. Ultieme recordhouder in het creëren van “ah ha” momenten voor zijn deelnemers. Actief in opleidingen, in-company opdrachten en lezingen. Samen met Vincent is hij oprichter van UNLP.
Sylvia-de-Vries---UNLPSylvia de Vries
Sylvia is een passievolle, humorvolle en praktisch ingesteld persoon. Met een achtergrond in o.a. The Secret en Louise Hay weet ze als NLP trainer haar deelnemers op een unieke wijze te inspireren en te ontwikkelen. Ze verzorgt opleidingen variërend van NLP Practitioner tot NLP Master Coach.
Kom gerust met meer mensen!
Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Voor ieder kaartje dat je koopt mag je gratis iemand anders meenemen. Op onze kosten. Vermeld bij je aanmelding dat je iemand meeneemt en je betaalt slechts €95. Wil je met 4 mensen komen, dan betaal je slechts voor 2 personen. Kom je met 6 mensen, dan betaal je slechts voor 4 personen. Etc. Neem dus gerust je partner, kinderen, vrienden, familie of collega´s mee naar deze dag.
Kom je met 2 mensen? Je betaalt slechts voor 1 persoon
Kom je met 4 mensen? Je betaalt slechts voor 2 personen
Kom je met 6 mensen? Je betaalt slechts voor 4 personen
Kom je met 8 mensen? Je betaalt slechts voor 6 personen
Informeer naar de mogelijkheden wanneer je met meer dan 10 personen wilt komen bij marieke@unlp.nl
nlp in 1 dag

Waar en wanneer vindt de – NLP in 1 dag – plaats?

 • Kijk onderaan deze pagina voor de actuele data.
 • Bijdrage van €95 (2e persoon gratis)
 • Amsterdam

Het evenement vindt plaats in Amsterdam, op de hoofdlocatie van UNLP aan het Revaleiland 1. Gelegen in het gezellige Amsterdam Oud-West / Centrum is de locatie uitstekend te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. In de pauze loop je Amsterdam in met al haar gezellige eetcafés, koffiezaakjes en winkels.

 • Investering

Kosten voor deelname aan “NLP in 1 Dag” bedraagt €95. Dit bedrag is inclusief hand-out en koffie / thee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Voor ieder kaartje dat je koopt mag je gratis iemand anders meenemen. Op onze kosten. Vermeld bij je aanmelding dat je iemand meeneemt en je betaalt slechts €95. Wil je met 4 mensen komen, dan betaal je slechts voor 2 personen. Kom je met 6 mensen, dan betaal je slechts voor 4 personen. Etc. Neem dus gerust je partner, kinderen, vrienden, familie of collega´s mee naar deze dag.

 • Aanmelding

Verzeker jezelf van deelname. Ga naar www.unlpleeromgeving.nl om je aan te melden of een optie te nemen.

Voor wie is deze dag bedoeld? 

Wanneer je “JA” kunt zeggen op één van de volgende vragen:

 • Wil je het beste van het beste van NLP?
 • Heb je geen tijd voor een lange opleiding?
 • Zoek je inspiratie en motivatie?
 • Ben je praktisch ingesteld en zoek je concrete handvatten en technieken?
 • Wil je een update van de laatste NLP inzichten, tips en trucs?
 • Heb je geen NLP ervaring en wil je in 1 dag weten wat NLP is?
 • Heb je al NLP opleiding(en) gedaan en wil je je vaardigheden aanscherpen?

Voel je welkom op deze laagdrempelige, energieke en inspirerende 1-daagse NLP training. Neem gerust je partner, kids, vrienden of familie mee om deze dag met elkaar te ervaren.

 

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact