Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

TimeLine Therapy Practitioner

Deelnemers waarderen ons met een 8.7
Geaccrediteerde NLP Opleidingen
Opgeleid door de Grondleggers van NLP
Internationaal Gecertificeerde Trainers
Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond
Maak kennis met onze opleidingen

MEER INFORMATIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond

VRIJBLIJVENDE OPTIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

TimeLine Therapy Practitioner

NLP Time Line Therapy wordt sinds 1986 ingezet als een unieke en uitermate krachtige methode voor het creeren van snelle verandering, gericht op beperkende overtuigingen, ongewenste emoties en disfunctionele gedragingen. In de beginjaren vooral gebruikt door professionele beroepsuitoefenaars zoals psychiaters, psychologen, coaches en counselors, tegenwoordig ook voor individuele groei en ontwikkeling.

Algemeen

Voor wie?

Inhoud opleiding

Toetsing en certificering

Wat is een tijdlijn?

Een tijdlijn is de wijze waarop herinneringen onbewust worden opgeslagen. Blijvende verandering vindt altijd plaats op onbewust niveau. Beslissingen, overtuigingen of angsten die we hebben in het hier en nu zijn gebaseerd op de onbewuste associaties uit het verleden.

De technieken van Time Line Therapy stellen je in staat om op het niveau van het onderbewuste te werken, de negatieve invloed van het verleden los te laten en je gemoedstoestand, gedachten en gedrag te “herprogrammeren”. Hierbij wordt het verleden uiteraard niet veranderd, maar wel de (onbewuste) betekenis of interpretatie die op emotioneel niveau is gekoppeld aan de gebeurtenis.

Het resultaat is meer keuzevrijheid in je denken, doen en voelen en authenticiteit in wie je bent. In de gecertificeerde 4-daagse Time Line Therapy workshop leer je een verzameling van technieken die je in staat stelt om emotionele balans in je leven te krijgen.

Time Line Therapy richt zicht vooral op het neutraliseren van ongewenste emotionele reacties, zoals boosheid, verdriet, (chronische) angst, maar ook op het loslaten van beperkende overtuigingen en wegnemen van negatieve gedachten. De combinatie van NLP en Time Line Therapy is uniek en zorgt voor snelle en blijvende verandering.


Kortom, wil je

 • Gemakkelijker bij je gevoel komen?
 • Beperkende emoties uit het verleden voor eens en altijd achter je laten?
 • Negatieve overtuigingen snel en blijvend omzetten in versterkende overtuigingen?
 • Sneller je doelen bereiken?
 • Meer invloed hebben op je toekomst?
 • (Nog) beter in je vel zitten? Of wil je anderen helpen dit te bereiken?

Dan is deze opleiding een zeer waardevolle aanvulling op je NLP gereedschapskist!

In de NLP Practitioner opleiding heb je reeds kennis gemaakt met het fenomeen tijdlijnen. Je hebt geleerd dat iedereen een tijdlijn heeft, die verleden, heden en toekomst met elkaar verbindt. Je hebt ervaren hoe krachtig het werken met tijdlijnen is, als het erom gaat negatieve emoties uit het verleden los te laten.

In de gecertificeerde opleiding tot NLP TimeLine Therapy Practitioner ga je de vruchten plukken van die opgedane kennis en vaardigheden. Je leert talloze toepassingsmogelijkheden kennen en gebruiken. Je krijgt toegang tot bijzonder krachtige technieken, waardoor je in staat bent om nog sneller en effectiever resultaten te boeken. Bij jezelf en anderen.

Lees hier het artikel van Time Line Therapy trainer Sylvia de Vries

Voor wie is Time Line Therapy geschikt?

De 4-daagse gecertificeerde Time Line Therapy workshop is geschikt voor mensen die deze technieken willen inzetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling of als coach/therapeut voor anderen.
De Time Line Therapy is geschikt voor NLP Practitioners, Master Practitioners en Master Coaches, die het leven van zichzelf en/of hun cliënten in korte tijd een enorme boost willen geven. Om deel te kunnen nemen dien je in het bezit te zijn van een NLP Practitioner of een NLP Master Practitioner certificaat.
De 4-daagse Time Line Therapy kenmerkt zich door een ervaringsgerichte, praktische en transformerende ervaring. Je gaat niet alleen aan de slag met je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling, maar krijgt ook de vaardigheden en technieken in de vingers om zelfstandig in te zetten. 
Het zijn 4 dagen die je versteld doen staan van de kracht van NLP en tijdlijnen en de snelheid waarmee je ze leert en resultaat boekt.

Dit is wat je gaat leren

 • Een effectieve ‘doorbraak sessie’ te begeleiden, waarin je voorgoed afrekent met niet langer functionele emoties uit het verleden. Oude gevoelens van angst, boosheid, verdriet, schuld en schaamte verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 • Het ontstaan van beperkende overtuigingen opsporen én veranderen.
 • Hulpbronnen uit het verleden verankeren aan toekomstige doelen
 • Loslaten van negatieve emoties
 • Ontwerpen en creëeren van je eigen, aantrekkelijke toekomst met de techniek “Create your own future®”
 • Werken met mini tijdlijnen; bijzonder geschikt voor kinderen en in kleine ruimtes.
 • Identificeen van onbewuste obstakels en gebruik de energie voor verandering

En nog veel meer!

Resultaat: Als erkend TimeLine Therapy Practitioner ben je bevoegd en in staat om snel en langdurig resultaat te boeken. Zowel jij als eventuele cliënten zijn weer in staat om de toekomst krachtig, authentiek en vrij van beperkingen uit het verleden tegemoet te treden.

Wil je na afloop van deze vierdaagse Timeline Therapy Practitioner gecertificeerd worden dan dien je te voldoen aan de volgende eisen:

 • Inleveren van een thuisopdracht in de vorm van een Timeline Therapy-coachingssessie. Deze sessie neem je op video op en lever je in.
 • 80% aanwezigheid van de opleidingsdagen.

Certificaat

Wanneer je het TimeLine Therapy examen met goed gevolg hebt afgelegd, kun je worden ingeschreven in het register van de TimeLine Association en ontvang je het internationaal erkende certificaat.

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact