Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

NLP Training

NLP Training

UNLP is een gerenommeerd opleidingsinstituut. Wij bieden trainingen op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Mindfulness en Familieopstellingen. Omdat we dit soort trainingen voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar willen maken, hebben we verschillende opleidingstrajecten samengesteld die verschillen qua tijds-intensiteit en op diverse locaties plaatsvinden. 

Wil jij je ook verder ontwikkelen op dit gebied, zodat je deze nieuwe inzichten kunt toepassen in bijvoorbeeld je privé leven of op je werk? Lees dan op deze pagina meer over de verschillende NLP trainingen en vraag een brochure aan over de NLP training die jou aanspreekt. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom NLP Training bij UNLP?

Wanneer je een NLP training wilt gaan volgen, is het van belang dat je een bewuste keuze maakt en tevens dat je voor de volledige 100% achter deze keuze staat. Via het internet zijn vele verschillende NLP Trainingen te vinden maar wij als UNLP onderscheiden ons op vele verschillende vlakken. Benieuwd waarom onze NLP Training zo uniek is? Bekijk hier de 8 redenen waarom een NLP Training te volgen bij UNLP

Welke NLP Trainingen zijn er?

Binnen UNLP kun je verschillende NLP trainingen volgen. Voor een volledig overzicht van onze NLP Trainingen hebben wij hieronder een overzicht voor jou gemaakt. Ben je er nog niet zeker van of een NLP training iets voor jou is? Kom dan eens langs bij een van onze NLP informatieavonden. Tijdens deze informatieavond in Drenthe of Amsterdam kom je alles te weten over onze NLP trainingen. 

NLP Practitioner Opleiding

Voor één ieder geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en communicatie. In 18-20 dagen gecertificeerd NLP Practitioner.

Bekijk alles
over practitioner

NLP Master Practitioner

De NLP vervolgopleiding. Leer alles over modelleren, hypnose, het onderbewuste, metaprogramma’s en persoonlijke transformatie.

Bekijk alles
over master practitioner

NLP Master Coach

Nederland´s enige geaccrediteerde opleiding tot NLP Master Coach. Het hoogste niveau in NLP coaching. Voor mensen met ambitie.

Bekijk alles
over master coach

Gecertificeerd NLP Trainer

Leer NLP inzetten voor jezelf en anderen. De 20-daagse opleiding tot gecertificeerd NLP trainer. Beperkt aantal plaatsen. Slechts 1 x per jaar.

Bekijk alles
over trainer´s trainer

Lichaamsgerichte NLP coaching

Ontdek de unieke combinatie van NLP, mindfulness en het lichaam in de opleiding tot Lichaamsgerichte NLP coach.

Bekijk alles over lichaamsgerichte NLP coaching

NLP Training brochure

Interesse in één van deze NLP trainingen?

Wil jij je ook verder ontwikkelen op dit gebied, zodat je deze nieuwe inzichten kunt toepassen in bijvoorbeeld je privé leven of op je werk? Lees dan verder over de verschillende trainingen en vraag een brochure aan over de NLP training die jou aanspreekt.

Workshops en Trainingen

Timeline

Deze 4-daagse NLP workshop is geschikt voor NLP Practitioners, Master Practitioners en Master Coaches.

Bekijk timeline

New Code

Een vierdaagse workshop waarin je talloze vernieuwende technieken leert.

Bekijk new code

Nascholingsdagen

Na je NLP opleiding zijn er diverse mogelijkheden om je kennis bij te houden en te verdiepen.

Bekijk nascholing

Oefenavonden

Het is belangrijk om actief en bewust bezig te zijn met het oefenen van de vaardigheden en technieken.

Bekijk oefenavonden

Hypnose

Deze 3-daagse opleiding is een verdieping in hypnose bedoeld voor NLP Master Practitioners

Bekijk hypnose

Coaches

De vierdaagse workshop NLP voor Coaches is specifiek gericht op coaches.

Bekijk coaches

Trainers

Vier dagen lang ga je een enorme leercurve ervaren met het spreken in het openbaar.

Bekijk trainers

Informatieavond

Heb jij ook interesse in een NLP training, maar wil je je niet zomaar storten op een dergelijk avontuur? Laat je dan informeren tijdens een speciale NLP informatieavond(/-ochtend) in Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie