Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Feestelijke opening nieuwe locatie UNLP! op 2e Paasdag

MEER INFORMATIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis NLP informatieavond

VRIJBLIJVENDE OPTIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Feestelijke opening nieuwe locatie UNLP! op 2e Paasdag

Feestelijke opening UNLP

Op maandag 17 april 2017 (2e paasdag) kun je tussen 11.30-18.00 uur kennismaken met de nieuwe locatie van UNLP. Deze dag presenteert UNLP vol trots haar nieuwe locatie aan de Schipluidenlaan 4 (Koningshof), te Amsterdam. De opening wordt groots gevierd met een festivaldag boordevol workshops, demonstraties en feestelijke activiteiten. Deze dag is geschikt voor één ieder die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei.

INSPIRERENDE WORKSHOPS
Kom proeven, ervaren en meedoen aan inspirerende workshops en feestelijke activiteiten. De nieuwe locatie van UNLP biedt een uniek decor aan ruim 16 workshops voor jong en oud. Beleef deze dag met ons mee en ontdek de vele mogelijkheden van de praktische psychologie met o.a. Provocatieve coaching, NLP, Mindfulness, EFT, Hypnose en Familieopstellingen. Onze trainers staan deze dag klaar om je vragen te beantwoorden. Laat je deze dag inspireren door het brede aanbod van UNLP.

GENODIGDEN WELKOM
Wij nodigen je van harte uit deze dag met ons te vieren! Iedereen is welkom. Kijk op ons uitgebreide programma welke workshop het beste bij je past. Er is zelfs een kinderprogramma. Onze nieuwe locatie is groter, moderner en beschikt over meer zalen en meer oefenruimtes. Kortom de perfecte plek om jezelf verder te ontwikkelen. UNLP nodigt je van harte uit om deze feestelijke opening met ons te komen vieren. Dit onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden open dag

DATUM EN TIJD

ma 17 april 2017
11:30 – 18:00 CEST
Aan agenda toevoegen

LOCATIE

Koningshof
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam
Kaart bekijken

Vink ook op Facebook aan dat je aanwezig bent.

Workshops

Trainers

Blokkenschema workshops

Veelgestelde vragen

ZAAL 1

Systemisch coachen
Greetje Komdeur
In deze workshop maak je kennis met een diepwerkende vorm van coaching. Systemisch coachen richt zich met name op de omgeving en de (familiaire) achtergrond van de cliënt. Het levert veel mogelijkheden op voor de cliënt, en geeft diepgang aan de beleving van het werk als coach.

Organisatieopstellingen
Sjoerd de Vries
Een organisatieopstelling laat ons zien wat er in de onderstroom in een bedrijf speelt. Hoe zijn de verhoudingen tussen bedrijf, producten, klanten en visies? Hoe zijn de onderlinge verhoudingen tussen afdelingen en managementlagen? En vooral wat is er aanwezig aan nog niet benut potentieel? Deze workshop is een absolute must voor professionals.

Familieopstelling
Greetje Komdeur
Een familieopstelling is een fascinerende manier van werken en maakt patronen en onbewuste bindingen in het familiesysteem zichtbaar. Je gaat ervaren hoe snel en krachtig familieopstellingen werken in hoe je denkt, doet en voelt. Deze workshop zet je in je kracht en zal je inspireren tot nieuwe doelen en mogelijkheden.

 

ZAAL 2

Provocatief Coachen
Adelka Vendl

Provocatief coachen maakt liefdevol een karikatuur van het wereldbeeld van de cliënt. Het is een spannende en prikkelende methode om met humor, warmte en uitdaging de cliënt snel in zijn kracht te zetten. Het doel is om tegengas uit te lokken en deze in de goede richting te buigen, namelijk tegen het eigen saboterende gedrag. Deze workshop zit vol humor en inzichten.

EFT
Marcel Meijlink

EFT of Emotional Freedom Techniques wordt ook wel “tappen” genoemd. Het is een makkelijke methode waarmee je situaties of vastzittende emoties effectief en definitief kan verwijderen. In deze workshop ontdek je, hoe snel je met tappen negatieve gedachten en innerlijke blokkades weghaalt.

Hypnose
Marcel Meijlink
Hypnose leren is spannend en interessant. Het is een effectieve manier om toegang te krijgen tot het onbewuste. Ongeveer 99 procent van ons gedrag wordt gestuurd vanuit het onderbewuste. Hypnose kun je inzetten voor het oplossen van onbewuste blokkades, of creëren van meer emotionele vrijheid en balans. In deze workshop maak je kennis met veranderen op onbewuste niveau.

Zelfsturende teams
Jo Wetzels
Zelfsturende teams bepalen zelf doelen, de werkwijze en de bijdragen van de leden. De gezamenlijke verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden zorgen voor een hoge bevlogenheid en motivatie en brengen teamleden tot hoge prestaties. Er zijn echter ook valkuilen. In deze workshop schetst Specialist Zelfsturing Jo Wetzels mogelijkheden om werk anders te organiseren maar ook welke randvoorwaarden moeten worden ingevuld wil het werken!

 

ZAAL 3

Mindfulness
Vincent van der Burg
Het gevoel dat je maximaal wilt genieten kennen we allemaal. Het is een kunst om af en toe uit de stroom van gedachten en patronen te stappen. Mindfulness gaat over het bewust worden van deze onbewuste patronen en gedachten, waardoor je meer vrijheid creëert in je denken, doen en voelen. Deze workshop is een uitnodigende kennismaking met Mindfulness.

Yoga Flow
Jeanine de Hoee

Dompel je onder in een relaxte yogasfeer. Tijdens de workshop Yoga Flow staat plezier en ontspanning voorop. In het dagelijks leven moeten we al zoveel, in deze workshop hoeft je even niets. Behalve het genieten van een fijne yogales. Voor iedereen die de dynamiek, creativiteit en flow van beweging wil ervaren.

bellicon® (minitrampoline)
Remy Draaijer
In deze workshop staat de toepassing van de bellicon voor (NLP) coachings doeleinden centraal, zoals het ‘losveren’ van fysiek vastzittende emotie en trauma. Je kunt het lichaam helen door rebounding (spring techniek). Een leuke manier om aan je conditie te werken, af te vallen en het immuunsysteem te verbeteren. Je zet 656 spieren aan het werk met ontspannende oefeningen. En daar profiteert het hele lichaam van.
 
Trancereis Sjamanendrum
Ans en Gerard Portheine
De Sjamanendrum is een oeroud en krachtig instrument. De drum wordt gezien als het instrument en de stem van de sjamaan, en kan je begeleiden op reizen naar andere werelden. Het geluid van de drum is een oergeluid, net zoals het ritme van je hartslag. Laat je in deze workshop meenemen door de hartslag van moeder aarde. Geniet van het ritme, het samenspel.

 

ZAAL 4

Introductie NLP
Renata Jaasma
In deze workshop maak je kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) een verzameling van mentale technieken gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. NLP wordt inmiddels ingezet door miljoenen mensen om zelfvertrouwen te vergroten, angsten en onzekerheid te verminderen, meer passie en inspiratie te ontwikkelen en de impact van communicatie te vergroten.

Circle of Excellence
Sylvia de Vries

De Circle of Excellence is een NLP oefening die je kunt gebruiken in een situatie waarin je een prestatie moet leveren die je op voorhand lastig vindt of een uitdaging voor je vormt. Het is een krachtige NLP techniek waarbij je eigen hulpbronnen in leert zetten. De techniek is goed bruikbaar bij situaties waarbij maximale keuzemogelijkheden van belang zijn.

New Behaviour Generator
Marleen
Reijnhoudt
Wil jij makkelijk succesvol nieuw gedrag aanleren? In deze workshop bedenk je een vaardigheid waarin jij jezelf wilt verbeteren. Dit kan iets zijn wat je nu al regelmatig doet of waar je pas net mee begonnen bent. De NBG is een techniek die door topsporters actief wordt ingezet naast hun reguliere trainingsschema.
Wil jij topprestaties bereiken?

K-Swish
Sylvia de Vries

Met deze krachtige NLP techniek leer je om een onprettige gebeurtenis of gedrag te vervangen met een gewenst gedrag. Door de jaren heen kunnen we door een bepaalde gebeurtenis een bepaald gedrag ontwikkelen. De K-Swish is zeer geschikt voor het ongedaan maken van gevoelens over vervelende gebeurtenissen en deze om te zetten in een gewenst gevoel.

KINDERPROGRAMMA
4-14 jaar

Kinderyoga
Jeanine de Hoo

We gaan spelen, dansen, luisteren naar elkaar en naar onszelf. Soms maken we veel lawaai, en dan weer zijn we zo stil als een muis. We veranderen in een boom, een kat, een krijger, liggen als een hagedis op een steen, en maken vooral veel plezier.

Zinderende zintuigen
Marieke Stoffer

Kijken, horen, ruiken, proeven, voelen en de wereld ervaren met al je zintuigen. Je ontdekt je binnen- en buitenwereld. Wat als je zintuigen af en toe op hol slaan? Als je niet rustig stil kunt zitten of je gedachten niet kunt stoppen? Wat doe je dan? Ervaar de kracht van je zintuigen en leer om deze tot rust te brengen als ze de pan uit zinderen.

Indianendrum voor kinderen
Ans en Gerard Portheine
Ga je mee op pad als een echte indiaan? De indianen waren één met de natuur en elke stam had een medicijnman of vrouw. De Indianendrum, de powwow, staat klaar. Vandaag luister je naar het ritme en geluid van de indianendrum. De indianen noemen dit een droomreis.

 

 

Hypnose & EFT
Marcel Meijlink

Marcel is doorziend, uitdagend en humorvol. Zijn specialiteit is “ah ha” momenten voor zijn deelnemers te creëren. Door middel van sterke verhalen en voorbeelden weet hij voor iedereen waarde te generen binnen UNLP.

Provocatief Coachen
Adelka Vendl

Adélka gebruikt in haar werk een combinatie van NLP, provocatieve therapie en RET. Naast trainingen en individuele trajecten werkt ze als arbeids- en organisatiepsycholoog graag binnen de bedrijfscontext.

Introductie in NLP
Renata Jaasma

Naast internationaal gecertificeerd NLP-trainer is Renata ook NLP Master Coach. Zij heeft een passie voor Ericksoniaanse Hypnose. Renata is hiervoor opgeleid door “the first lady of NLP” Anné Linden, oprichtster van The New York Traininginstitute for NLP. Haar gevoel voor humor, nuchtere kijk op de wereld en deskundigheid maken Renata tot een zeer prettige en inspirerende trainer.

Systemisch Coachen & Familieopstelling
Greetje Komdeur

Greetje is humorvol, analytisch en leergierig. Als NLP trainer is ze zich gaan bekwamen in met name systemisch werken, familie-opstellingen en mindfulness. Ze heeft direct gewerkt met grootmeesters als Bert Hellinger, Gunthart Weber en Svagito.

Mindfulness in 60 minuten
Vincent van der Burg

Vincent is inspirerend, passievol en provocatief. Vanaf zijn jeugd bezig met NLP en expert in het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe trends op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door zijn schat aan kennis is hij voor iedere deelnemer een toevoeging op zijn/haar leven.

Circle of Excellence & K-Swich
Sylvia de Vries

Sylvia is een passievolle, humorvolle en praktisch ingesteld persoon. Met een achtergrond in o.a. The Secret en Louise Hay weet ze als NLP trainer haar deelnemers op een unieke wijze te inspireren en te ontwikkelen. Ze verzorgt opleidingen variërend van NLP Practitioner tot NLP Master Coach.

Zinderende Zintuigen (voor kinderen)
Marieke Stoffer

Marieke is behulpzaam, betrokken en hardwerkend. Haar passie is het in contact zijn met deelnemers en het beantwoorden van allerhande vragen. Ze is verantwoordelijk voor het UNLP secretariaat en student support.

Organisatieopstellingen
Sjoerd de Vries

Sjoerd de Vries is een ervaren organisatie-opsteller met een onderscheidende signatuur in systemisch coachen. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging.

Yoga Flow
Jeanine de Hoo

Jeanine de Hoo-Schikker is enthousiast, belangstellend, prikkelend en gepassioneerd. Met haar achtergrond in Communicatie-wetenschappen, Mindfulness en yoga, deelt ze met veel plezier haar kennis en ervaring op het gebied van Communicatie en NLP.

New Behaviour Generator
Marleen Reijnhoudt

Marleen is humorvol, enthousiast en inspirerend. Als geen ander neemt ze je mee in haar verhalen en weet ze mensen te raken. Marleen is opgeleid als practitioner, Master practitioner en trainer bij UNLP. Haar passie is mensen net dat duwtje in de rug te geven, waardoor ze zichzelf verder ontwikkelen.

bellicon (mini-trampoline)
Remy Draaijer

Remy Draaijer is sportcoach en holistisch therapeut. Vanuit zijn passie voor de effecten van rebounding heeft hij jarenlang alle verkrijgbare (mini-)trampolines getest. Hij selecteerde als meest ideale trampoline de bellicon. Zijn bedrijf in Zandvoort is de vertegenwoordiger van bellicon in Nederland.
www.bellicon.com .

Zelfsturende Teams
Jo Wetzels

Zelfsturende teams bepalen zelf doelen, de werkwijze en de bijdragen van de leden. De gezamenlijke verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden zorgen voor een hoge bevlogenheid en motivatie en brengen teamleden tot hoge prestaties. Er zijn echter ook valkuilen. In deze workshop schetst Specialist Zelfsturing Jo Wetzels mogelijkheden om werk anders te organiseren maar ook welke randvoorwaarden moeten worden ingevuld wil het werken!

Trancereis Sjamanendrum
Ans en Gerard Portheine

. De reis van Gerard in 2001 door het lakota territorium bracht diepe verbinding met de ‘Lakota Sioux’ indianen. De interesse voor het sjamanisme en de drums is uitgegroeid tot een grote passie van Gerard en Ans. Sinds 2008 verzorgen zij workshops op dit gebied. Samen hebben ze de praktijk NatuurlijkZijn. www.natuurlijkzijn.nl .

 

Veelgestelde vragen

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Vrienden, familie en bekenden zijn ook welkom.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kunt bellen naar ons kantoor. We zijn bereikbaar op nummer 020 261 0707.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Je kunt op tweede Paasdag gratis parkeren in Amsterdam behalve in stadsdeel: centrum, noord en zuidoost.

 

 

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact