Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Adélka Vendl: Provocatieve Dag

MEER INFORMATIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

INFORMATIEAVOND

Maak kennis met ons! Neem deel aan de gratis NLP informatieavond

VRIJBLIJVENDE OPTIE

Interesse in de NLP Practitioner Opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07

Adélka Vendl: Provocatieve Dag

provocatief coachen

Provocatief coachen

Wil jij kennismaken met de principes van provocatief coachen? Wil je snel resultaten bereiken? Hou je van uitdagen en humor toevoegen aan je (coach) gesprek. Of wil je gewoon eens ervaren hoe een provocatief coaching gesprek eraan toegaat? Maak dan kennis met deze zorgvuldig prikkelende methode.

Tijdens deze inspirerende demonstratie dag vertelt expert Adelka Vendl je alles over provocatief coachen en kun je een sessie met haar beleven. Daarnaast is het mogelijk om vrijwillig eigen problematiek in te brengen. Na de provocatieve sessies, is een uitleg van de methodiek, en gelegenheid voor vragen en discussie.

Wat is provocatief coachen?
Provocatief coachen maakt liefdevol een karikatuur van het wereldbeeld van de cliënt. Het is een spannende methode om met humor, warmte en uitdaging de cliënt snel in zijn kracht te zetten. Het doel is om tegengas uit te lokken en deze in de goede richting te buigen, namelijk tegen het eigen saboterende gedrag.

provocatief coachen

Wat ga je leren?
Deze dag maakt helder hoe deze coachingsvorm werkt, wat de voordelen zijn, en geeft je aanzetten om zelf mee te experimenteren. Een van de mooiste voordelen van provocatief werken is dat je de provocatieve filosofie kunt integreren bij de gangbare modellen en methoden die je gebruikt. Op deze dag komt het volgende aan bod:

• Verbinding maken
• Afstemmen op de juiste golflengte
• Slecht gedrag ophemelen
• Idiote oplossingen geven
• Authentiek reageren
De uitgangspunten van provocatief werken
– positieve grondhouding hebben
– absurde situaties in het leven herkennen
– waardevrije waarneming
– lef
– fouten durven maken

Provocatief werken is nooit:
– uitschelden
– zeggen wat je denkt om je gram te halen
– keihard confronteren

Tien snelle wegen tot provocatief coachen

Trainer Adelka Vendl

Voor wie

Adelka Vendl is arbeids -en organisatiepsycholoog en leert je deze dag wat de voordelen van therapeutische provocatie zijn. Zij is nieuwsgierig, prikkelend en onorthodox waardoor ze uitzonderlijke resultaten weet te behalen.

Er bestaan grote misverstanden over provocatief coachen: je zou vrijuit je cliënt mogen kwetsen, beledigen en belachelijk maken. Dit boek maakt korte metten met deze opvatting. De therapeutische provocatie is juist een heel zorgvuldige uitnodiging tot een reactie. Een provocatieve coach werkt met humor, liefde en uitdaging om de cliënt te stimuleren zich uit te spreken en zijn kracht te bevorderen. Dit boek maakt helder hoe deze coachingsvorm werkt, welke voordelen ze biedt en geeft je een aantal aanzetten om er zelf mee te experimenteren. Tenminste, als je bereid bent een paar heilige huisjes in hulpverleningsland omver te gooien …

Professionals die op zoek zijn naar lol en humor in hun werk en snel resultaten willen behalen. Coaches, trainers, therapeuten, managers, adviseurs, consultants, leraren, leerlingbegeleiders, psychologen, kinderpsychologen, verpleegkundigen en pedagogen die zich richten op de individuele cliënt en trainers die regelmatig ook individuele coaching geven.

Agenda

Geen opleidingsdata gevonden.

Meer NLP informatie of een kennismakings-gesprek?

Regelmatig hebben wij NLP informatieavonden. Schrijf je gratis in voor een informatieavond, zodat je meer te weten komt over de NLP opleidingen en trainers van UNLP. Ook is het mogelijk om een individueel kennismakingsgesprek te hebben met een van de trainers.

Belt u gerust naar 020 - 261 07 07 of stel uw vraag in het contactformulier.

Inschrijven Contact