Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Mensen met laag inkomen (subsidie)

Subsidie-mogelijkheden bij UNLP

Alhoewel een NLP opleiding, training of NLP workshop een investering is die op vele gebieden van onschatbare waarde is, is de deelnemersbijdrage voor mensen met weinig of geen inkomen onbetaalbaar. UNLP heeft als doel dat iedereen die dat wil NLP moet kunnen gebruiken. Daarom hebben wij een speciaal NLP Subsidie Programma voor onze NLP Practitioner-opleidingen waarmee iedereen in staat gesteld wordt een gecertificeerde NLP opleiding te volgen tegen de kostprijs van de opleiding.
U volgt de opleiding dus tegen een gereduceerd tarief. Op elke gewenste opleidingslocatie, zoals Amsterdam, Drenthe, Den Bosch en Haarlem. En voor zowel onze 18-daagse intensieve NLP opleiding als de 18-daagse weekend opleiding.

De inhoud van dit subsidieprogramma is uiteraard gelijk aan dat van een regulier programma. Er zijn inhoudelijk geen verschillen. In elke opleiding hebben we enkele plekken beschikbaar tegen een gereduceerd tarief.

Hoe vindt de selectie plaats voor dit speciale subsidieprogramma?

Dit programma is bedoeld voor mensen die vanwege hun financiële situatie niet in staat zijn om een reguliere NLP opleiding te betalen: mensen met een uitkering, scholieren/studenten en anderen. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de opleiding, dient u:

  1. goed gemotiveerd te zijn om te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling
  2. te laten zien wat uw inkomen / uitkering is

Stuur (1) uw verzoek tot subsidie, inclusief motivatie, alsmede (2) een overzicht van uw inkomen/uitkering naar ter attentie van Vincent van der Burg.