Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Vrienden van UNLP

vrienden van UNLP

Elke NLP’er weet het: NLP is vooral een manier van leven. Zelf bepalen hoe je je voelt, denkt en doet. Voor in de bus gaan zitten van je eigen leven. De missie van UNLP is om de technieken en het gedachtengoed van NLP met zoveel mogelijk mensen te delen en voor iedereen bereikbaar te laten zijn. Een groot deel van nieuwe deelnemers komt voort uit het horen en zeggen van familie, vrienden, collega’s of cliënten. Wij willen je graag laten delen in deze winst.

Het UNLP Partnerprogramma “Vrienden van UNLP” houdt simpelweg het volgende in:
Raakt één van jouw collega’s, vrienden of familieleden enthousiast over NLP door de verhalen die jij erover hebt verteld of omdat ze bij jou de transformatie zien? En gaan ze vervolgens zelf een opleiding volgen? Dan levert dit jullie beiden iets op! Het enige wat de ander hoeft te doen is bij de inschrijving vermelden dat hij via jou komt.

Wat levert dit jullie op?

Meedoen aan Vrienden van UNLP is kosteloos. Wel vragen we je om bij het secretariaat aan te geven dat je mee wilt doen met dit partnerprogramma. Vrienden van UNLP is alleen toegankelijk voor (oud) UNLP-deelnemers.

Als Vriend van UNLP kun je mooie kortingen, geld of bijdrages naar goede doelen bij elkaar sparen. Wil jij weten wat dit partnerprogramma jou oplevert? En wil je de verdere voorwaarden kennen? Meld je dan vrijblijvend aan door onderstaande contactformulier in te vullen.