Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Trainers

Marcel Meijlink
NLP trainer
Marcel is doorziend, uitdagend en humorvol. Met zijn unieke stijl weet hij het beste van de ander naar boven te halen. Ultieme recordhouder in het creëren van “ah ha” momenten voor zijn deelnemers. Actief in opleidingen, in-company opdrachten en lezingen. Samen met Vincent is hij oprichter van UNLP.

Profiel bekijken
Vincent van der Burg
Mindfulness, NLP trainer
Vincent is inspirerend, passievol en provocatief. Oprichter van UNLP. Vanaf zijn 15e jaar bezig met NLP en uitgegroeid tot een deskundige op het gebied van o.a. NLP en mindfulness. Zijn passie is het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe trends op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vincent is NLP ontwikkelaar, auteur en trainer.

Profiel bekijken
Marieke Stoffer
Secretariaat / studieaviseur
Marieke is behulpzaam, betrokken en hardwerkend. Samen met haar man André en dochter Sem wonen ze in Haarlem. Haar passie is het in contact zijn met deelnemers en het beantwoorden van allerhande vragen. Ze is verantwoordelijk voor het UNLP secretariaat en student support.

Profiel bekijken
Sylvia de Vries
NLP trainer
Sylvia is een passievolle, humorvolle en praktisch ingesteld persoon. Met een achtergrond in o.a. The Secret en Louise Hay weet ze als NLP trainer haar deelnemers op een unieke wijze te inspireren en te ontwikkelen. Ze verzorgt opleidingen variërend van NLP Practitioner tot NLP Master Coach.

Profiel bekijken
Greetje Komdeur
NLP trainer, Trainer Familieopstellingen
Greetje is humorvol, analytisch en leergierig. Ze is 54 jaar en woont in Drachten, Friesland. Als NLP trainer is ze zich gaan bekwamen in met name systemisch werken, familie-opstellingen en mindfulness. Ze heeft direct gewerkt met grootmeesters als Bert Hellinger, Gunthart Weber en Svagito.

Profiel bekijken
Ingrid Dykstra
Trainer Familieopstellingen
Ingrid is een zeer ervaren en gerenommeerd systemisch gezins- en familietherapeut. Zij heeft haar praktijk in Hamburg e werkt in o.a. Duitsland, Spanje, Rusland, Belgie en Nederland. Zij heeft verschillende boeken gepubliceerd, waaronder de internationale bestseller "Familieopstellingen met kinderen en jongeren”.

Profiel bekijken
Daan van Kampenhout
Trainer Systemic Ritual
Daan is sinds 1987 al actief als trainer in het sjamanisme en legde zich later toe op de combinatie met familieopstellingen. Door elementen uit familieopstellingen en het sjamanisme te combineren, ontwikkelde hij een nieuwe werkvorm: Systemic Ritual®. Daan van Kampenhout is auteur van de systemische boeken "Beelden van de ziel", "De tranen van de voorouders" en "Werken met het levenswiel”.

Profiel bekijken
Adélka Vendl
Trainer Provocatief Coachen
Adélka is nieuwsgierig, prikkelend en onorthodox. Ze gebruikt in haar werk een combinatie van NLP, provocatieve therapie en RET. Naast trainingen en individuele trajecten werkt ze als arbeids- en organisatiepsycholoog graag binnen de bedrijfscontext. Ze is woonachtig in Bilthoven, waar ze ook een eigen praktijk heeft. Tijdens de Master Coach opleiding en de Trainersopleiding krijg je met haar te maken.

Profiel bekijken
Albrecht Mahr
Trainer Familieopstellingen
Albrecht Mahr (1943) werkte vanaf 1987 nauw samen met Bert Hellinger en is een grootheid op het gebied van familieopstellingen. Hij begon zijn carrière als psychoanaliticus, arts en specialist in psychosomatische geneeskunde en psychotherapie. Albrecht Mahr verdiepte zich later onder andere in lichaamsgerichte therapie, gestalttherapie en hypnotherapie (Milton Erickson).

Profiel bekijken
Susan Roels
NLP trainer
Susan is open en enthousiast. Na het afronden van de HEAO is zij zich verder gaan ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei. In 1992 kwam Susan voor het eerst in aanraking met NLP. Sinds 2000 is zij NLP dagelijks gaan toepassen in haar persoonlijke en professionele leven, door het volgen van tal van opleidingen en trainingen, in binnen- en buitenland.

Profiel bekijken
Tom van Ruiten
NLP trainer
Tom is een symbiose van twee uitersten: Tanzania en Nederland. Hij combineert de zuiderse rust en warmte met een westerse provocerende nuchterheid, die niemand onberoerd laat. Sinds 18-jarige leeftijd aan de slag met de beginselen van NLP, en nu uitgerust met alle tools om deze kennis op een heldere manier over te dragen.

Profiel bekijken
Jeanine de Hoo-Schikker
NLP trainer
Jeanine de Hoo-Schikker is enthousiast, belangstellend, prikkelend en gepassioneerd. Met haar achtergrond in Communicatie-wetenschappen, Mindfulness en yoga, deelt ze met veel plezier haar kennis en ervaring op het gebied van Communicatie en NLP. Als NLP-trainer draagt ze graag bij aan de groei, balans en persoonlijke ontwikkeling van anderen. Jeanine woont op het waddeneiland Texel, waar ze ook coaching, yoga en retreats geeft.

Profiel bekijken
Renata Jaasma
NLP trainer
Naast internationaal gecertificeerd NLP-trainer is Renata ook NLP Master Coach. Zij heeft een passie voor Ericksoniaanse Hypnose. Renata is hiervoor opgeleid door “the first lady of NLP” Anné Linden, oprichtster van The New York Traininginstitute for NLP. Haar instituut wordt wel gezien als het eerste NLP instituut ter wereld. Haaar gevoel voor humor, nuchtere kijk op de wereld en deskundigheid maken Renata tot een zeer prettige en inspirerende trainer. Binnen UNLP verzorgt Renata opleidingsdagen binnen de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner.

Profiel bekijken
Marleen Reijnhoudt
NLP trainer
Marleen Reijnhoudt is NLP-trainer bij UNLP. Ze is humorvol, enthousiast en inspirerend. Als geen ander neemt ze je mee in haar verhalen en weet ze mensen te raken. Na een lange loopbaan als docent in het volwassenenonderwijs, is Marleen trainer geworden. Marleen is opgeleid als practitioner, Master practitioner en trainer bij UNLP. Haar passie is mensen net dat duwtje in de rug te geven, waardoor ze zichzelf verder ontwikkelen.

Profiel bekijken
Bettina Hallifax
Trainer De Journey
Bettina Hallifax is één van de aller eersten die zich inde beginjaren met De Journey ging bezighouden. Ze heeft ervaren hoe ze de levens van haar clienten kon transformeren met de Journey. Hierdoor voelde ze een roeping om De Journey te verspreiden. Ze heeft jarenlang intensief met Brandon Bays samengewerkt, en ze heeft over de hele wereld seminars geleid.

Profiel bekijken
Svagito Liebermeister
Trainer Familieopstellingen
Svagito Liebermeister is een trainer en therapeut van ongekend niveau. Hij heeft een unieke benadering van Familieopstellingen die zijn oorsprong heeft in meditatie. De voertaal tijdens de trainingen van Svagito zijn engels.

Profiel bekijken