Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Waarom UNLP?

1. UNLP is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat gedegen en professionele NLP opleidingen op diverse niveaus aanbiedt

Bij ons kun je instromen en doorstromen op allerlei niveaus. Niet alleen op beginnersniveau (“Practitioner“), maar ook op gevorderd (“Master Practitioner“) en specialistisch niveau (“Master Coach” of “NLP Familie-opstellingen”). Deelnemer: “Hierdoor weet ik zeker dat ik deskundige trainers heb. Bovendien kan ik me verdiepen of specialiseren in een vervolgopleiding zonder dat ik hoef over te stappen.”

 

 

2. De trainers zijn persoonlijk opgeleid door o.a. de grondleggers (!) van NLP, zowel Dr. Richard Bandler als Dr. John Grinder

En ook Anthony Robbins, Tad James, Robert Dilts en Anné Linden. Deelnemer: “In mijn zoektocht ben ik instituten tegengekomen die zeggen dat ze zijn opgeleid door Richard Bandler. Ik ben nog geen instituut tegengekomen waarvan de trainers zijn opgeleid door zowel Bandler als John Grinder. Dat is echt uniek in Nederland.”

 

 

3. Uitgebreide 18-daagse NLP Practitioner en 18 daagse NLP Master Practitioner

Zowel de NLP practitioner opleiding als de NLP Master Practitioner opleiding zijn uniek in Nederland wat betreft de verdieping en de verbreding. Deelnemer: “Als je echt NLP wilt leren, uitgebreid en op een hoog niveau, doe het dan bij UNLP. Dan weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt, dat je NLP leert zoals het is bedoeld en dat je de meest uitgebreide opleiding krijgt. Technieken, inzichten, toepassingen, live demonstraties. Het zit er allemaal in!”

 

4. Intensieve 18-daagse NLP Practitioner in Drenthe en Amsterdam

De snelste en meest intensieve manier om je NLP opleiding te doen is als deelnemer onze NLP Practitioner Intensief, bijvoorbeeld in de prachtige provincie Drenthe of op één van onze locaties in Haarlem of ‘s-Hertogenbosch. In 18 dagen wordt je klaargestoomd tot gecertificeerd NLP practitioner of NLP Master practitioner en ben je in staat om geavanceerde NLP technieken in te zetten bij jezelf of anderen. In ieder seizoen wordt een NLP Practitioner Intensief aangeboden. Daarnaast bieden wij twee keer per jaar de NLP Master Practitioner Intensief aan.

 

 

5. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding: tijdens en na de NLP opleiding

Zowel tijdens als na de NLP opleiding is er ruimte voor veel persoonlijke begeleiding. Tijdens de opleiding wordt je niet alleen begeleid door de NLP trainers, maar ook door gecertificeerde NLP (Master) Coaches. Zelfs na de opleiding is er de mogelijkheid tot begeleiding om ervoor te zorgen dat er een optimale integratie en toepassing is van alles wat in de opleiding is geleerd. Deelnemer: “Toen ik behoefte had aan extra begeleiding, kon ik gratis gebruikmaken van een professionele coach die verbonden was aan de opleiding. Dat heeft heel veel met me gedaan.”

 

 

6. NLP: ook voor mensen met een laag inkomen

Wij vinden dat NLP voor iedereen beschikbaar moet zijn, ongeacht het besteedbaar inkomen. Speciaal voor mensen met een laag inkomen hebben wij in elke opleiding een aantal ‘subsidieplaatsen’ beschikbaar gesteld. Dit betekent dat zij, bij goedkeuring, deel kunnen nemen tegen een verlaagd tarief. Bovendien is er een uitgebreide mogelijkheid om gespreid te betalen tegen 0% rente.

 

 

7. UNLP kenmerkt zich door een nuchtere en concrete benadering

NLP is geen intellectuele opleiding. UNLP onderscheidt zich door onze houding: direct, concreet en helder. Wat heb ik hieraan in de praktijk? Hoe kan ik dit nu of in de toekomst toepassen? Dat zijn de relevante vragen. Duidelijk en krachtig. Tegelijkertijd is UNLP uniek in de wetenschappelijke onderbouwing van hetgeen in de opleidingen plaatsvindt.

 

 

8. Voor zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele ontwikkeling

Deelnemers komen voor uiteenlopende redenen hun NLP opleiding volgen bij UNLP. Bij ons ben je niet alleen aan het juiste adres voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor professionele ontwikkeling. Je leert NLP in te zetten voor jezelf en voor anderen. Persoonlijk én professioneel.