Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Werken bij UNLP

Bij UNLP heeft iedereen, van trainer tot studiecoach, zijn of haar eigen expertise. Vervolgens zijn zij verder opgeleid om te werken vanuit de kernwaarden, missie en identiteit van UNLP. Wij zijn dan ook zeer blij met het UNLP-team van trainers en (studie)coaches.  

Juist vanwege het succes hebben we onze ambities voor de toekomst hoog gesteld. Op het gebied van NLP zijn we één van de grootste aanbieders in Nederland. We zijn voornemens om onze positie te versterken en uit te breiden naar andere vakgebieden. 

Ben jij van mening dat jij onderscheidend bent in jouw manier van denken en aanpak? En denk jij een bijzondere bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van UNLP? Dan maken wij graag kennis met jou!

Zie hieronder een aantal van onze vacatures. Of neem gerust contact met ons op via:  

Stagiair Social Media & Marketing

Als stagiair Social Media werk je nauw samen met onze marketingexpert en het managementteam. Je werkt actief mee bij het uitvoeren van alle werkzaamheden die direct verband houden met Social Media en de ontwikkeling en het bijhouden van onze online platformen.

Stagiair Social Media & Marketing

Stagiair Facility Management

Midden in Amsterdam heeft UNLP een nieuwe opleidingslocatie. Eén van de onderdelen tijdens de stage behelst het opzetten en uitvoeren van de locatieverhuurafdeling van UNLP. Ervoor zorgen dat de locatie gevonden wordt door bedrijven, scholen en particulieren voor trainingen, vergaderingen en workshops, en de bijbehorende uitvoerende werkzaamheden.

Stagiair Facility Management